Elinks

Els misteris de Mary Higgins Clark

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1000 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Codec audio:
Català: MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz - Anglès: MP3 @ 96 kb/s CBR, mono 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Els misteris de Mary Higgins Clark - Perseguida per tota la ciutat
Una dona innocent és segrestada i mantinguda captiva durant dos anys, fet que provoca en ella el desenvolupament de personalitat múltiple. Quan el seu professor d'anglès sigui assassinat es convertirà en la primera sospitosa. Protagonitzada per Nastassja Kinski i Tobias Moretti.
avi naroatna 1154 2013-12-31 12:11:17
Els misteris de Mary Higgins Clark - Junts fins a la mort
Després d'intentar assassinar la dona que creu que el va intentar assassinar en el passat, un home és enviat a un hospital de criminals dements; però l'advocat del districte està convençut que l'home ja havia matat abans. En un intent de demostrar-ho, i sense saber-ho, posarà en perill quatre vides, inclosa la seva. Protagonitzada per Nicollette Sheridan i Anthony Lemke.
avi naroatna 939 2013-12-30 22:31:19
Els misteris de Mary Higgins Clark - Li agrada la música, li agrada ballar
L'Erin i la Darcy, íntimes amigues des dels seus dies estudiantils, es traslladen a Nova York. L'Erin aconsegueix destacar com a dissenyadora de joies, i la Darcy inicia una prometedora carrera com a decoradora. Un dia, les dues joves decideixen ajudar una amiga que vol realitzar un documental per a la televisió sobre contactes sentimentals. Llavors Erin desapareix i, poc després, el seu cadàver és trobat en un moll abandonat de Manhattan. Desesperada, la Darcy comença a concertar trobades amb els homes que s'havien citat amb l'Erin, sense saber que pot convertir-se en la propera víctima d'un implacable assassí. Protagonitzada per Patsy Kensit i Yannick Bisson.
avi naroatna 919 2013-12-30 22:32:13
Els misteris de Mary Higgins Clark - Un dia de sort
Tenir el tiquet guanyador del pot de loteria és el millor que li podria haver passat a Bill Regan, fins que apareix mort amb les butxaques buides. Decidida a saber què ha passat, una amiga seguirà les últimes passes d'en Bill i descobrirà que això la condueix cap al seu propi marit. Protagonitzada per Amanda Donohoe i Gregor Toerzs.
avi naroatna 716 2014-01-16 22:16:05
Els misteris de Mary Higgins Clark - Testimoni a l'ombra
"Testimoni en l'ombra" narra l'esborronadora història de Lacey Farrell, una puixant venedora de pisos novaiorquesa que, per a la seva desgràcia, presencia involuntàriament un crim brutal... i veu la cara de l'assassí. A partir d'aquest moment, l'FBI engega el seu programa de protecció a testimonis, però l'assassí té una idea fixa: trobar la Lacey i matar-la, i no està disposat a detenir-se davant de res. Protagonitzada per Emma Samms i Hannes Jaenicke.
avi naroatna Petiso 738 2014-01-16 22:17:15
Els misteris de Mary Higgins Clark - Meva per sempre
Després que la locutora d'un programa de ràdio tracti el tema sobre els recents assassinats de dones solitàries en creuers, rebrà una informació que la durà a creure que coneix l'assassí i que podria ser la següent. Protagonitzada per Lesley-Anne Down i Daniel Morgenroth.
avi naroatna 738 2014-01-16 22:17:57
Els misteris de Mary Higgins Clark - Crim passional
Quan Jules Dumay marxa de França per obrir una sucursal dels vins de la seva família a la vall de Napa, a Califòrnia, l'última cosa que hauria imaginat és que es veuria implicat en un misteriós assassinat. Amb la seva dona, Frederica, amb qui s'acaba de casar, hauran de trobar la manera de resoldre aquest misteriós cas abans que es converteixin en les noves víctimes de l'assassí. Protagonitzada per Cynthia Gibbs i Gordon Currie.
avi naroatna 628 2014-04-17 00:39:35
Els misteris de Mary Higgins Clark - L'últim adéu
Arran de la mort del seu marit, Adam, en un accident de vaixell, Nell se sent penedida de les constants discussions que mantenia amb ell. La investigació policial comença a llançar llum sobre els foscos negocis d'Adam, i Nell acudeix a un vident, que diu que està en contacte amb ell. Ignora que tot això la posarà en greu perill... Protagonitzada per Sean Young i Peter Deluise.
avi naroatna 627 2014-04-17 00:40:27
Els misteris de Mary Higgins Clark - Passi el que passi, ens retrobaraem
Molly Lasch surt de la presó després de complir una sentència de 6 anys per l'assassinat del seu marit, el Dr. Gary Lasch. Ara, amb l'ajuda de la Fran, una reportera d'investigació, Molly vol demostrar la seva innocència. Juntes descobreixen una conspiració de silenci al Centre Mèdic Lasch i un xocant secret que els podria costar la vida a totes dues. Protagonitzada per Laura Leighton i Brandy Ledford.
avi naroatna 528 2015-01-12 23:21:08
Els misteris de Mary Higgins Clark - A reveure
Un pare que va desaparèixer sense deixar rastre, la súplica silenciosa d'una noia morta, una mare frenètica i una filla desesperada són les forces rere un misteriós assassinat. Meghan Collins, mirant de descobrir el nom d'un brutal assassí, s'endinsarà en una mortal xarxa de passions i enganys d'una exclusiva clínica de fertilització "in vitro" que ella ha estat investigant. Protagonitzada per Alison Eastwood, Bo Svenson i Richy Müller.
avi naroatna 532 2015-01-12 23:22:00
Els misteris de Mary Higgins Clark - El bressol buit
Katie, una intel·ligent i atractiva advocada que ha enviudat fa poc, viu en una ciutat de Nova Jersey sense imaginar que el destí la convertirà en blanc mortal d'una aterridora conspiració mèdica. Katie ha presenciat una sèrie de fets inquietants a l'hospital en què va estar internada uns dies. I precisament ara ha d'internar-se per segona vegada per sotmetre's a una lleu intervenció quirúrgica... Protagonitzada per Angie Everhart, Philipp Brenninkmeyer i Carol Higgins Clark.
avi naroatna 545 2015-01-12 23:22:52
Els misteris de Mary Higgins Clark - Fes memòria
Fred Rand torna a Long Island amb l'esperança de venjar la mort de la seva única filla, repartint justícia als cinc individus a qui culpa de la seva mort. El pla d'en Rand és intel·ligent, ràpid i simple. Algú el podrà aturar? Protagonitzada per Grabielle Anwar, Max Martini i Diego Wallraff.
avi naroatna 460 2015-11-14 01:35:48
Els misteris de Mary Higgins Clark - Una última oportunitat
Sterling Brooks no ha tingut una vida exemplar. Per això fa que espera més de cinquanta anys a l'avantsala del cel. Uns dies abans de Nadal, el consell celestial decideix proposar-li un tracte: entrarà al cel si abans aconsegueix fer una bona obra a la Terra. Es tracta de la seva última oportunitat. No li especifiquen quina és la seva missió, i de sobte es veu en ple Rockefeller Center, enmig d'una multitud de patinadors, a la recerca d'algú que necessiti un àngel. Així troba Marissa, una nena de set anys, apesarada per la desaparició del seu pare i la seva àvia, que s'han vist obligats a entrar en un programa de protecció de testimonis per escapar dels germans Badgett, uns perillosos criminals que han posat preu als seus caps. Sterling haurà de traçar un pla per eliminar l'amenaça dels gàngsters i reunir Marissa amb els seus éssers estimats. Protagonitzada per Cameron Bancroft i Erika Eleniak.
avi naroatna 352 2016-12-29 01:52:28

Última actualització Tuesday 30th of August 2016 09:58:31 PM.