Elinks

Viatges al voltant del món

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1329 kbps, 704X398, Qf: 0,190 – 59% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Viatges al voltant del món - La família de la grappa de Venècia
DURADA: 27 minuts. - MIDA: 298 MB

A la recòndita ciutat de Bassano del Grappa, a la regió italiana del Vèneto, la família Nardini ja fa set generacions que es dedica a fer grappa. Amb el pas dels anys, aquesta ciutat s'ha fet famosa entre els amants d'aquest licor, ja que aquí és on hi ha les destil?leries. La família Nardini afirma que per elaborar un producte tan bo, fa falta sentit dels negocis, disciplina i sobretot amor. "Només pots crear una cosa especial si treballes amb passió".
ed2k lopere 736 2011-11-11 01:03:40
Viatges al voltant del món - Els trens de bambú de Cambodja
DURADA: 29 minuts. - MIDA: 458 MB

La necessitat és la mare de la inventiva, sobretot quan es tracta de superar problemes de la vida diària. Agafem Cambodja com a exemple. Després de trenta anys de guerra, el sistema de transports públics havia desaparegut del tot. Els khmers rojos van destruir l'única línia de ferrocarril que hi havia al país; només van deixar les vies, perquè estaven massa ben collades a terra.
ed2k lopere 706 2011-11-11 01:04:08
Viatges al voltant del món - La meva Nova York. Tot el món en un sol barri
El barri de Nova York, Jamaica, és un gresol de nacions: tot el món en 100 illes de cases. És al centre de Queens, la mes gran de les parts que formen la gran ciutat i allí va tenir el seu origen el hip-hop - ara, com a mínim els adolescents, aplaudeixen els seus grans ídols. Gerald Baars presenta la vida a Nova York i la gent que va venir a la terra de possibilitats aparentment il?limitades amb grans somnis.
ed2k lopere 633 2013-10-20 00:33:21
Viatges al voltant del món - Hivern al desert. Pèl de camell i abrics amb...
Hivern al desert. Pèl de camell i abrics amb caputxa.

Els camells són els vaixells del desert i el mitjà de transport preferit dels nòmades d'Algèria: són companys fidels, font d'aliment i animals de càrrega a la vegada. Amb la pell es teixeixen mantells i abrics valuosos. Els comerciants van darrere els nòmades del desert per tal de comprar-los pèl de camell, un material que cada vegada és més complicat de trobar i més car. El pèl dels animals joves és el més sol·licitat.
ed2k lopere 698 2013-10-17 21:10:37
Viatges al voltant del món - Les illes verdes de Hongkong
No gaire lluny del glamurós món de Hong Kong hi ha les illes verdes, al mar del Sud de la Xina: Christine Adelhardt va en una expedició a aquestes àrees de esbargiment.
ed2k lopere 740 2013-10-17 21:11:25
Viatges al voltant del món - Tan a prop del cel.Una meravella del món a Etiòpia
Hi havia una vegada un rei cristià. Va governar Lalibela, a les terres altes d'Etiòpia per l'any 1250. En somnis, va rebre l'encàrrec diví de crear una "nova Jerusalem", a la part alta d'Àfrica. Milers de talladors de pedra van construir, una meravella del món amb basalt vermell: onze esglésies excavades a la roca que són un lloc de peregrinació per als cristians coptes a l'actualitat. Els creients van en massa a Lalibela, especialment pel festival Timkat.
ed2k lopere 650 2013-10-25 22:49:14
Viatges al voltant del món - La lluita per l'aigua al salvatge Oest.El Colorado
La lluita per l'aigua al salvatge Oest. Un viatge al llarg del Colorado.

Set estats dels EUA lluiten per les aigües del riu Colorado, des de les ciutats del desert assedegat, passant per les plantacions interminables de verdures de la Vall Imperial, fins als hotels i els parcs aquàtics de Las Vegas. Al delta de la desembocadura del llegendari Colorado, a Mèxic, només hi arriben quatre gotes... el riu es va assecant abans que tingui temps d'arribar a mar obert.
ed2k lopere 688 2013-10-26 19:02:40
Viatges al voltant del món - El país dels esperits. Malawi, el bressol de la hu
A la vora de l'enorme llac Malawi, els científics va trobar els ossos humans més antics del món, una mandíbula de 2,5 milions d'anys d'edat, en la petita illa de Likoma. - És el punt de partida dels viatges de Jochen Hütte pel nord de Malawi. Jochen va a la barraca de les trobades de xamans i remeiers amb increïbles poders màgics.
ed2k lopere 608 2013-11-01 23:08:12
Viatges al voltant del món - Les illes de la lluna. Històries de les Comores
Entre Madagascar i la costa africana hi ha les illes Comores, les "Illes de la Lluna", increïblement petites, però inquietes. Un cop d'Estat no és inusual en la vida quotidiana de la República Islàmica de les Comores. I al costat, una illa que s'enorgulleix de ser part de França: Mayotte, amb la prosperitat i l'euro, una porta del darrere d'Àfrica a Europa.
ed2k lopere 632 2013-11-01 23:08:14
Viatges al voltant del món - Tunísia. Pebrots picants i mesquites de fantasia
Són de color vermell brillant i picants. El bitxo de Tunísia es diu que és el més picant del món, i als tunisians els encanta. Amb una gran quantitat d'all i una mica d'oli es fa la "harissa", una pasta de color vermell, amb la que s'assaonen gairebé tots els plats. El documental s'ha fet a la ciutat costanera de Tunísia, Nabeul, en el camí del bitxo. Nabeul és també el centre de Tunísia per la ceràmica: A tot arreu t'ofereixen copes de colors brillants, fetes en el torn de terrisser de petits tallers artesans. A Kairouan hi ha la mesquita més antiga de l'Àfrica del Nord. Kairouan és la Meca, Medina i Jerusalem, com la quarta ciutat santa de l'Islam sunnita. Aquí també es comercia amb catifes, cuir, coure i joieria. El documental mostra el bulliciós centre de la medina més ben conservada de Tunísia.
ed2k lopere 619 2013-11-13 23:23:50
Viatges al voltant del món - Tahiti. La perla de França als mars del sud
Adorna les dones boniques i de vegades costa tant com el Rockefeller Center de Nova York. Però pocs coneixen el seu origen: la perla negra de Tahití és el "diamant dels Mars del Sud". Aquest producte del mar és tot un repte. La seva bellesa, es va desenvolupar només en les aigües més clares amb minerals més sostenibles. Tahití i els atols de les Tuamotu ofereixen els millors cultius submarins dels productes cars dels Mars del Sud, que el mercat mundial ha tingut en els últims anys. Els cultivadors de perles són gairebé tan tancats com l'ostra, que produeix la perla. Cadascun d'ells té el seu propi mètode de cria i el protegeix contra imitadors. La cria d'una perla és laboriosa i dura gairebé dos anys.
ed2k lopere 653 2013-11-17 22:38:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.