Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 22 al 26 de novembre (Rest. El Carril)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20101122- Crema de carbassa i formatge de cabra
Cuiner: Carles Boluda Restaurant: El Carril Adreça: C/ Banys, 60 Població: La Garriga Telèfon: 93 871 83 48

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 45 minuts

Ingredients:

- 750 g de carbassa - 150 g de patata - 1,5 l d'aigua mineral - 150 g de formatge de cabra (suau) - 2 c/s de formatge cremós - 40 g de verdura deshidratada - 1 tasseta de cafè d'oli - 1 c/s de mantega - 2 alls - 1 porro - sal - pebre Per a l'oli d'alfàbrega: - 200 cl d'oli d'oliva - 15 fulles d'alfàbrega Preparació Per començar, en un cassó amb oli sofregiu un gra d'all tallat per la meitat. Quan estigui daurat, retireu-lo i al mateix cassó sofregiu el porro tallat en juliana durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi la mantega, remeneu-ho tot bé, poseu-hi la carbassa tallada a trossos i la patata tallada a trossos i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Després, cobriu-ho tot amb aigua i deixeu-ho coure durant 25 minuts amb el cassó tapat. A continuació, retireu-ho del foc, poseu-hi el formatge de cabra i el formatge cremós, rectifiqueu-ho del sal i pebre, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel colador xinès. Per fer l'oli d'alfàbrega, poseu l'oli en un cassó amb les fulles d'alfàbrega i deixeu-ho infusionar una estona. Després, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar. I ja per acabar, emplateu la sopa, poseu-hi un tall de formatge de cabra a sobre i guarniu el plat amb les verdures deshidratades i una mica d'oli d'alfàbrega.
ed2k Aliga 978 2011-02-06 22:53:41
Cuines - 2010 -20101123- Llenties estofades amb bull d'ossos
Cuiner: Carles Boluda Restaurant: El Carril Adreça: C/ Banys, 60 Població: La Garriga Telèfon: 93 871 83 48

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 2 hores

Ingredients:

- 350 g de llentia pardina - 1/2 bull d'ossos o 300 g de costelló de porc - 2 talls de cansalada del coll de 2 cm - 8 talls de cansalada del coll molt fins - 1 tros de 10 cm de botifarra negra - 2 cebes de Figueres - 2 tomàquets madurs - unes branquetes de julivert - 3 grans d'all - 1 fulla de llorer - sal - pebre - oli d'oliva Per al brou de malalt: - 2 ossos d'espinada de porc - 1 os de vedella - 2 carcasses de pollastre - 4 l d'aigua - 1 ceba - 1 clau - 1 branqueta d'api Preparació Per començar, feu el brou de malalt amb els ossos de porc, de vedella, les carcasses de pollastre, l'api, la ceba amb un clau d'olor clavat i l'aigua. A continuació, en una cassola amb oli salteu la cansalada tallada a trossos. Quan estigui rossa, afegiu-hi el bull d'ossos tallat a trossos i deixeu-ho coure fins que tot quedi ben ros. Després, retireu la cansalada i el bull i a la mateixa cassola sofregiu el tomàquet i la ceba picada. Quan estigui tot ben dauradet, torneu-hi a posar la cansalada, el bull d'ossos i les llenties i remeneu-ho bé durant un parell de minuts. Tot seguit, cobriu-ho amb el brou, poseu-hi el llorer i els grans d'all, rectifiqueu-ho de sal i pebre, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 90 minuts. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu uns talls de cansalada ben prims i unes rodanxes de botifarra negra. I ja per acabar, emplateu les llenties amb la cansalada i el bull i guarniu el plat amb els talls de cansalada fregits, la botifarra negra i una branca de julivert.
ed2k 918 2011-02-06 22:54:27
Cuines - 2010 -20101124- Fideus amb bull d'ossos i trompetes de la mort
Cuiner: Carles Boluda Restaurant: El Carril Adreça: C/ Banys, 60 Població: La Garriga Telèfon: 93 871 83 48

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 2 hores

Ingredients:

- 250 g de fideus perla - 150 g de trompetes de la mort - 1/2 bull d'ossos o 300 g de costelló de porc - 3 salsitxes - 2 cebes mitjanes - 2 tomàquets madurs - 2 alls - 1 grapadet d'ametlles i avellanes torrades - 40 g de mongetes del ganxet cuites - sal - pebre - oli d'oliva Per a l'oli de julivert: - 1 c/s d'oli d'oliva verge - dues branques de julivert - 1 all Per al brou de malalt: - 2 ossos d'espinada de porc - 2 carcasses de pollastre - 1 os de vedella - 4 l d'aigua - 1 ceba - 1 clau - 1 branqueta d'api Preparació Per començar, feu el brou de malalt amb els ossos de porc, de vedella, les carcasses de pollastre, l'api, la ceba amb un clau d'olor clavat i l'aigua. A continuació, en una cassola amb oli fregiu la salsitxa tallada a trossos. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el bull d'ossos tallat a trossos, les trompetes de la mort, prèviament posades en remull i escorregudes, una mica de sal i fregiu-ho tot junt durant uns minuts. Seguidament, retireu-ho tot i a la mateixa cassola sofregiu el tomàquet i la ceba picada. Quan estiguin ben rossos, torneu-hi a posar la salsitxa, el bull, les trompetes i els fideus i remeneu-ho bé durant un parell de minuts. Després, cobriu-ho amb el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts. Per fer la picada, poseu en un bol les ametlles, les avellanes i els grans d'all i tritureu-ho amb el morter. Tot seguit, afegiu la picada a la cassola, deixeu-ho coure un parell de minuts més, retireu-ho del foc, poseu-hi les mongetes del ganxet triturades i remeneu-ho bé. Per fer l'oli d'all i julivert, poseu en un bol l'oli, l'all picat i el julivert, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho reposar una estona. I ja per acabar, emplateu els fideus amb el bull i les trompetes i amaniu-ho amb una mica d'oli d'all i julivert.
ed2k Aliga 1037 2011-02-06 22:55:18
Cuines - 2010 -20101124- Jarret de vedella amb peres i mongetes del ganxet
Cuiner: Carles Boluda Restaurant: El Carril Adreça: C/ Banys, 60 Població: La Garriga Telèfon: 93 871 83 48

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: 5 hores

Ingredients:

- 1 jarret de vedella - 3 cebes de Figueres - 250 g de mongetes del ganxet bullides - 2 tomàquets madurs - 1 porro - 1 pastanaga - 4 peres de campanya (o pera blanquilla) - 1 trosset de canyella en branca - 2 l de vi blanc - 200 cl d'oli d'oliva - 2 fulles de llorer - 1 branqueta de farigola - 1 c/s de llard - sal - pebre Preparació Per començar, poseu en una cassola l'oli, el porro tallat en juliana, la ceba tallada en juliana, el tomàquet tallat a daus, la pastanaga tallada a daus, el jarret prèviament lligat i salpebrat, i una cullerada de llard a sobre el jarret i deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 30 minuts. Després, afegiu-hi el llorer, la canyella, la farigola i el vi blanc i deixeu-ho coure durant 3 hores més, girant el jarret cada mitja hora. Mentrestant, peleu les peres, talleu-les, traieu-los el cor, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant. Quan estiguin dauradetes, retireu-les de la paella i reserveu-les sobre paper absorbent. A continuació, retireu el jarret, el llorer, la farigola i la canyella de la cassola, reserveu-los en un plat. Tot seguit, poseu les verdures en un bol, tritureu-les amb el túrmix i passeu-les pel colador xinès fins que quedi una salsa ben fina. Finalment, deslligueu el jarret, poseu-lo a la cassola juntament amb les verdures triturades i les peres i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts més. I ja per acabar, emplateu un tall de jarret, cobriu-lo amb la salsa de verdures i poseu-hi al costat unes quantes mongetes del ganxet.
ed2k Aliga 1017 2011-02-06 22:56:18
Cuines - 2010 -20101126- Pastís de castanyes
Cuiner: Eulàlia Purtí Restaurant: Cuina de casa

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 2 hores

Ingredients:

- 1/2 kg de castanyes (crues o torrades) - 150 g de sucre - 125 g de mantega - 3 ous - 100 g de cobertura de xocolata Preparació Per començar, si les castanyes són crues, feu-los un tall a la pell, bulliu-les durant 45 minuts i després peleu-les. Si són torrades, peleu-les i bulliu-les durant 15 minuts. A continuació, poseu les castanyes en un bol i tritureu-les amb el túrmix. Quan estiguin força triturades afegiu-hi el sucre i torneu-ho a triturar tot junt. Quan ja estigui tot ben triturat, poseu-hi la mantega, prèviament fosa al bany maria, i torneu-ho a triturar. Després, separeu els rovells de les clares i munteu les clares a punt de neu. Tot seguit, afegiu els rovells a la barreja de castanyes, sucre i mantega i barregeu-ho bé. Després, afegiu-hi les clares muntades, torneu-ho a barrejar fins que quedi una massa uniforme, poseu-la dins d'un motlle prèviament untat amb mantega i deixeu-la coure al forn a 180 graus durant una hora. Finalment, desfeu la xocolata al bany maria, desemmotlleu el pastís, cobriu-lo amb la xocolata i deixeu-ho refredar fins que la xocolata sigui dura. I ja per acabar, emplateu un tall de pastís i guarniu el plat amb un parell de castanyes.
ed2k axis 976 2011-02-06 22:56:57

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.