Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 12 al 16 de juliol (Hispània)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100712- Mongetes guisades amb morro i orella
Cuiner: Paquita Rexach Restaurant: Hispània Adreça: Carretera Real, 54 Població: Arenys de Mar-Caldetes Telèfon: 93 791 03 06

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix

Ingredients:

- 500 g de mongeta seca - mig morro - 1 os de l'espinada salat - cua salada - 1 orella - 2 cebes grans - 4 tomàquets - 1 cabeça d'alls - 1 culleradeta de pebre vermell picant - api - oli, sal i pebre Preparació Per començar, en una paella amb oli sofregiu la ceba picada durant uns minuts. Seguidament, afegiu-hi el tomàquet pelat i sense llavors, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho sofregir fins que quedi ben reduït. A continuació, poseu les mongetes en remull en una olla amb aigua, un tros d'api, una cabeça d'alls, la cua i l'os de l'espinada durant una estona. Després, afegiu-hi el morro i l'orella de porc tallat a trossos i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi aigua freda, el sofregit, el pebre vermell, tapeu l'olla i deixeu-la coure a foc suau durant una hora. Tot seguit, retireu la cabeça d'alls, aixafeu-la bé, torneu-la a posar a l'olla, remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts més. I ja per acabar, retireu l'os de l'espinada, la cua i l'api de l'olla i ja podeu emplatar les mongetes.
ed2k Aliga 1146 2010-11-11 17:40:36
Cuines - 2010 -20100713- Turbot amb verduretes
Cuiner: Lolita Rexach Restaurant: Hispània Adreça: Carretera Real, 54 Població: Arenys de Mar-Caldetes Telèfon: 93 791 03 06

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà-Alt Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 4 trossos de turbot salvatge - 1/2 got de vi blanc - 1/2 got d'oli - 2 escalunyes petites - 2 pastanagues - 100 g de mongeta verda - 1 got de brou de verdures - romaní - farigola - sal i pebre Preparació Per començar, poseu el vi en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau durant uns minuts. Seguidament flamegeu-lo i deixeu-lo reduir uns minuts més. Mentrestant, salpebreu el turbot i salteu-lo en una paella amb oli. A continuació, en un cassó amb oli sofregiu l'escalunya picada durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi la pastanaga ratllada, la farigola i el romaní, deixeu-ho sofregir tot un junt durant un parell de minuts més, retireu la farigola i el romaní i poseu-hi les mongetes. Al cap d'uns 5 minuts, afegiu-hi el turbot i el brou de verdures i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Finalment, poseu-hi el vi reduït i deixeu-ho coure 3 minuts més. I ja per acabar, emplateu el turbot amb les verdures al costat i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
ed2k Aliga 1024 2010-11-11 17:41:20
Cuines - 2010 -20100714- Crispells de bacallà
Cuiner: Raimon Braun Restaurant: Hispània Adreça: Carretera Real, 54 Població: Arenys de Mar-Caldetes Telèfon: 93 791 03 06

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 750 g de bacallà - 250 g de patata - 150 g de farina - 3 ous - 350 cl d'aigua - 1 fulla de llorer - 3 grans d'all - julivert - mitja tassa de cafè d'oli d'oliva - pebre negre Per a l'amanida: - 3-4 tomàquets de Montserrat - 2 tomàquets de pera - coliflor confitada - 1 ceba tendra - vinagre de vi - oli i sal Preparació Per començar, poseu en un cassó amb aigua el bacallà tallat a trossos, les patates tallades a rodanxes i la fulla de llorer i deixeu-ho coure durant una estona. Quan estigui tot cuit, coleu-ho, poseu el bacallà i la patata en un bol, juntament amb l'all picat, tritureu-ho amb el morter i reserveu-ho. A continuació, poseu l'aigua i l'oli en un cassó i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, afegiu-hi la farina i barregeu-ho bé. Quan estigui tot ben barrejat, poseu-hi els ous d'un en un sense deixar de remenar. Després, afegiu-hi la barreja de patata i bacallà, el julivert picat, una mica de sal i pebre i remeneu-ho bé. Tot seguit, agafeu la pasta amb una cullera, fent una mena de boles i fregiu-les en un cassó amb oli abundant i ben calent. Per fer l'amanida, talleu els tomàquets per la meitat, poseu-los en un plat, poseu-hi la coliflor confitada i la ceba tendra per sobre i amaniu-ho tot amb oli, sal i vinagre. I ja per acabar, emplateu els bunyols i serviu-ho juntament amb el plat d'amanida.
ed2k Aliga 1158 2010-11-11 17:42:01
Cuines - 2010 -20100715- Amanida d'arròs amb gambes
Cuiner: Lolita Rexach Restaurant: Hispània Adreça: Carretera Real, 54 Població: Arenys de Mar-Caldetes Telèfon: 93 791 03 06

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 1/2 kg de gambes - 4 tasses d'arròs - all - bitxo - 1 llimona - mantega - julivert - oli - sal i pebre Preparació Per començar, en un cassó amb aigua i sal bulliu l'arròs durant 15 minuts. Després, poseu-lo en un colador, renteu-lo amb aigua i reserveu-lo. A continuació, salpebreu 6 gambes senceres i reserveu-les. Tot seguit, peleu la resta de gambes, salpebreu-les i en una paella amb oli, all laminat i bitxo sofregiu les gambes pelades i les gambes senceres. Quan estiguin daurades, retireu les gambes i reserveu-les. Finalment, coleu l'oli, poseu-lo en un bol juntament amb el julivert picat, el suc de llimona, una mica de sal i pebre, l'arròs i les gambes pelades i remeneu-ho bé. I ja per acabar, poseu l'arròs en un bol untat amb mantega, premseu-lo bé, desemmotlleu-lo sobre un plat i poseu-hi les gambes senceres al voltant.
ed2k Aliga 1134 2010-11-11 17:42:46
Cuines - 2010 -20100716- Calamars en tinta
Restaurant: Hispània Adreça: Carretera Real, 54 Població: Arenys de Mar-Caldetes Telèfon: 93 791 03 06

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 12 calamars mitjans - tinta de calamar - 4 tomàquets - 1 pebrot verd - 2 cebes mitjanes - 2 porros - 5 alls - 1 llesca de pa sec - 1,5 l de brou de verdures o de crancs - oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, en un cassó amb oli sofregiu els alls laminats durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi el pebrot i la ceba tallats a la juliana. Quan la ceba estigui transparent, poseu-hi el porro tallat a trossos, el tomàquet pelat i sense llavors, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho sofregir a foc suau. A continuació, afegiu-hi la tinta, el pa tallat a trossos, remeneu-ho bé, cobriu-ho tot amb el brou i deixeu-ho coure durant mitja hora. Tot seguit, passeu-ho pel colador xinès, torneu-ho a posar en un cassó i deixeu-ho reduir durant 10 minuts. Finalment, afegiu-hi els calamars i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts més. I ja per acabar, emplateu els calamars i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
ed2k Aliga 1008 2010-11-11 17:43:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.