Elinks

Cuines - 2009 - Setmana del 5 al 9 d'octubre (Kauai Gavà Mar)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2009 -20091005- Sardines a l'ast
Cuiner: Òscar Manresa Restaurant: Kauai Gavà Mar Adreça: C/ Calafell, 25-27 Població: Gavà Telèfon: 93 645 11 88

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

- 1 kg de sardina grossa (20 peces) - 3 grans d'all - 1 manat de julivert - Oli d'oliva extra verge - Sal Preparació Per començar, peleu les puntes de les canyes, de manera que us quedi un punxó d'uns 20 centímetres en un dels extrems. . Tot seguit, saleu les sardines i claveu-les al punxó començant pel llom i fent sortir el punxó per la panxa de la sardina. Claveu, a cada punxó, 3 o 4 sardines, segons la mida. A continuació, claveu les canyes a la sorra, al voltant de la brasa que prèviament haureu preparat. Inclineu les canyes cap a la brasa i deixeu coure les sardines durant 10 o 15 minuts. Per fer l'oli d'all i julivert, piqueu l'all i el julivert, poseu-ho en un bol amb oli i remeneu-ho bé. I ja per acabar, emplateu les sardines i tireu-hi una mica d'oli d'all i julivert per sobre.
ed2k Aliga 975 2010-05-30 18:17:26
Cuines - 2009 -20091005- Sardines a l'ast (Subtítols)
ed2k Aliga 930 2010-05-30 18:17:52
Cuines - 2009 -20091006- Turbot a la graella amb escalivada
ed2k Aliga 1055 2010-05-30 18:18:24
Cuines - 2009 -20091006- Turbot a la graella amb escalivada (Subtítols)
ed2k Aliga 1008 2010-05-30 18:18:52
Cuines - 2009 -20091007- Seitons amb gavardina i romesco
Cuiner: Òscar Manresa Restaurant: Kauai Gavà Mar Adreça: C/ Calafell, 25-27 Població: Gavà Telèfon: 93 645 11 88

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix

Ingredients:

- 1 kg de seitons - Farina de blat de moro - 2 ous - Oli i sal Per al romesco: - 6 tomàquets - Mitja ceba - 1 cabeça d'alls - 50 g d'ametlles torrades - 50 g d'avellanes torrades - 2 nyores - 1 vaset d'oli d'oliva - 1 vaset de vinagre de xerès Preparació Per començar, netegeu els seitons retirant el cap i les espines. Tot seguit, saleu-los, enfarineu-los, mulleu-los en l'ou batut i fregiu-los en una paella amb molt d'oli calent fins que l'arrebossat quedi daurat. Després, retireu-los i deixeu-los sobre un paper absorbent. Per fer el romesco, poseu les nyores en un bol amb vinagre durant 30 minuts. A continuació, peleu-les i retireu les llavors per tal que quedi la polpa neta. Poseu en un bol, la polpa de les nyores, les avellanes, les ametlles, els alls, els tomàquets, la ceba, l'oli i el vinagre de xerès i tritureu-ho. I ja per acabar, emplateu els seitons amb gavardina i poseu-hi una mica de romesco per sobre.
ed2k Aliga 1071 2010-05-30 18:19:31
Cuines - 2009 -20091007- Seitons amb gavardina i romesco (Subtítols)
ed2k Aliga 1014 2010-05-30 18:19:56
Cuines - 2009 -20091008- Arròs de galeres
Cuiner: Òscar Manresa Restaurant: Kauai Gavà Mar Adreça: C/ Calafell, 25-27 Població: Gavà Telèfon: 93 645 11 88

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 4 mides d'arròs bomba - 12 galeres - 2 cebes - 2 tomàquets - El cor d'una carxofa - 8 musclos - 8 cloïsses - 1 l de fumet - Oli, sal i pebre Preparació Per començar, tireu una mica d'oli a la cassola i sofregiu-hi les galeres fins que quedin ben daurades. Retireu les galeres i reserveu-les. A la mateixa cassola, poseu-hi la ceba picada i el tomàquet sense pell i triturat i deixeu-ho sofregir una mica. Després, afegiu-hi el cor de carxofa tallat en làmines i l'arròs. Quan l'arròs s'hagi tornat una mica transparent, incorporeu-hi el fumet i deixeu que arrenqui el bull. Aneu remenant l'arròs, rectifiqueu-lo de sal i de pebre i poseu-hi els musclos i les cloïsses. Quan l'arròs s'hagi begut el fumet i els musclos i les cloïsses s'hagin obert, ja podreu incorporar-hi les galeres i emplatar-ho.
ed2k Aliga 1003 2010-05-30 18:20:35
Cuines - 2009 -20091008- Arròs de galeres (Subtítols)
ed2k Aliga 920 2010-05-30 18:20:58
Cuines - 2009 -20091009- Musclos al vapor calents i freds
Cuiner: Òscar Manresa Restaurant: Kauai Gavà Mar Adreça: C/ Calafell, 25-27 Població: Gavà Telèfon: 93 645 11 88

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

- 2 kg de musclos - 1 vas de vi blanc - 1 vas d'aigua - Sal i pebre - Llorer Per a la vinagreta: - Pebrot vermell, groc i verd - Vinagre de xerès - Sal - Pebre negre - 1 raig d'oli d'oliva extra verge Per a l'all i oli: - Ou - All - Oli Preparació Per fer els musclos al vapor, poseu en una paella una mica d'aigua, els musclos, el llorer, una mica de sal, una mica de pebre i el vi. Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant 4 o 5 minuts a foc fort. Mentrestant, feu l'allioli de manera tradicional. Per fer la vinagreta, obriu els pebrots, retireu les llavors i talleu-los en dauets ben petits. Després, poseu els dauets en un bol, afegiu-hi vinagre de xerès, un raig d'oli, una mica de sal i una mica de pebre i remeneu-ho. I ja per acabar, emplateu els musclos. Si els voleu servir calents no hi heu d'afegir res més. Si voleu servir els musclos freds, deixeu-los refredar i acompanyeu-los amb una mica de romesco o amb una mica d'allioli.
ed2k Aliga 1228 2010-05-30 18:21:44
Cuines - 2009 -20091009- Musclos al vapor calents i freds (Subtítols)
ed2k Aliga 898 2010-05-30 18:22:16

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.