Elinks

Cuines - 2009 - Setmana del 8 al 10 de setembre (Pastisseria Uñó)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2009 -20090908- Copa cruixent de cacau i coco amb crema de mango
Cuiner: Claudi Uñó Restaurant: Pastisseria Uñó Adreça: La Riera, 84-86 Població: Mataró Telèfon: 93 755 24 40

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

Per a la galeta de coco i cacau: - 100 g de sucre morè - 100 g de mantega - 100 g de coco ratllat - 100 g de farina - 20 g de cacau en pols - un polsim de sal Per a la crema de mango: - 200 g de polpa de mango - 4 rovells d'ou - 2 ous - 60 g de sucre - 75 g de mantega Per al saltat de mango: - 1 beina de vainilla - 100 g de mango - 30 g de sucre - 30 g de mantega Preparació Per fer la galeta, poseu en un bol el coco ratllat, el sucre morè, la sal i la mantega i barregeu-ho bé. Seguidament, afegiu-hi la farina i el cacau i acabeu-ho de barrejar tot junt. Després, poseu la massa tallada a trossets sobre una safata amb paper sulfuritzat i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus. Per fer la crema de mango, poseu en un cassó la polpa de mango, el sucre, els ous i els rovells i deixeu-ho coure mentre ho remeneu amb un batedor. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, deixeu-ho refredar una estona, afegiu-hi la mantega, tritureu-ho tot amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera una estona més. Per fer el saltat de mango, en una paella amb el sucre, la mantega i la beina de vainilla, salteu el mango tallat a dauets durant uns 5 minuts. Finalment, deixeu-lo refredar una estona a la nevera. I ja per acabar, poseu la galeta al fons d'una copa, cobriu-la amb la crema de mango i poseu-hi a sobre el mango saltat i tallat a dauets.
ed2k Messi20 1159 2010-05-27 20:24:50
Cuines - 2009 -20090909- Fruita vermella amb xocolata i menta fresca
Cuiner: Claudi Uñó Restaurant: Pastisseria Uñó Adreça: La Riera, 84-86 Població: Mataró Telèfon: 93 755 24 40

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

Per a la fruita vermella: - 100 g de maduixots - 100 g de maduixes de bosc - 100 g de gerds - 100 g de suc de llimona Per a la xocolata blanca i la menta: - 275 g de llet - 10 fulles de menta fresca - 400 g de cobertura blanca - 400 g de nata semimuntada Preparació Per començar, poseu en un bol els maduixots tallats a trossos, les maduixes de bosc i els gerds, afegiu-hi el suc de llimona, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar durant 6 hores a la nevera. Per fer la crema de xocolata blanca i menta, poseu en un cassó la llet i la menta fresca i deixeu-ho infusionar durant 10 minuts. Seguidament, retireu-ho del foc, afegiu-hi la cobertura blanca, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar durant mitja hora a la nevera. A continuació, afegiu-hi la nata semimuntada, remeneu-ho bé amb un batedor i deixeu-ho una estona més a la nevera. I ja per acabar, poseu les fruites vermelles en una copa, cobriu-les amb la crema de xocolata blanca i menta i guarniu la copa amb uns quants gerds.
ed2k Aliga 1019 2010-05-27 18:59:52
Cuines - 2009 -20090909- Fruita vermella amb xocolata i menta fresca (Subs)
ed2k Aliga 950 2010-05-27 19:01:36
Cuines - 2009 -20090910- Pastís de TV3
Cuiner: Claudi Uñó Restaurant: Pastisseria Uñó Adreça: La Riera, 84-86 Població: Mataró Telèfon: 93 755 24 40

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

Per a la confitura de taronja: - 3 taronges - 100 g de sucre - 40 g de mantega

Per a les planxes de cacau sense farina: - 350 g de clares - 375 g de sucre - 240 g de rovells - 110 g de cacau en pols - 50 g de pols d'ametlla

Per al bany brillant de cacau: - 480 g de nata líquida - 120 g de sucre - 250 g de cacau en pols - 100 g d'aigua - 10 fulls de gelatina Preparació Per fer la confitura de taronja, bulliu les taronges senceres en un cassó amb aigua durant una hora. Per fer la confitura de taronja, bulliu les taronges senceres en un cassó amb aigua durant una hora. Després, deixeu-les refredar, talleu-les a quarts i caramel·litzeu-les durant 5 minuts en una paella amb sucre i mantega. Seguidament, tritureu-ho amb el túrmix i reserveu-ho. Per fer les planxes de cacau, poseu en un bol les clares d'ou i el sucre i munteu-les a punt de neu. A continuació, afegiu-hi de mica en mica els rovells, el cacau i la pols d'ametlla i remeneu-ho bé. Tot seguit, cobriu 4 fulls de paper sulfuritzat amb aquesta massa, estireu-les bé, poseu-les sobre una safata i deixeu-les coure al forn a màxima potència durant uns 7 minuts. Per fer el bany de cacau, poseu en un cassó la nata líquida i l'aigua. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, afegiu-hi el cacau i la gelatina, ja remullada, remeneu-ho bé amb un batedor, tritureu-ho amb el túrmix, coleu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera durant una hora. I ja per acabar, cobriu les planxes de cacau amb la confitura de taronja, poseu-les una sobre l'altra i finalment cobriu l'última planxa amb el bany de cacau.
ed2k Aliga 1012 2010-05-27 19:02:26
Cuines - 2009 -20090910- Pastís de TV3 (Subtítols)
ed2k Aliga 1118 2010-05-27 19:02:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.