Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 26 al 30 d'abril (Petit Comitè)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100427- Faves a la catalana
Cuiner: Adrián Marín Restaurant: Petit Comitè Adreça: Passatge de la Concepció, 13 Població: Barcelona Telèfon: 93 550 06 20

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 500 g de faves - 40 g de ceba tendra - 40 g d'all tendre - 80 g de sofregit - 3 dl de brou d'aviram - 1 dl d'anís sec - 6 fulles de menta - 200 g de bull de faves - 70 g de cansalada - 200 g de botifarra - 1 dl d'oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la cansalada, tallada a daus i salpebrada, la botifarra tallada a rodanxes i la ceba tendra i l'all tendre tallats a trossets. Quan estigui tot ben dauradet, afegiu-hi l'anís i deixeu-lo reduir. A continuació, poseu-hi la menta tallada a la juliana, les faves i el sofregit, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts a foc fort. Tot seguit, cobriu-ho tot amb el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre, abaixeu el foc i deixeu-ho coure durant 10 minuts amb la cassola tapada. Finalment, afegiu-hi el bull de faves tallat a rodanxes, deixeu-ho coure un minut més amb la cassola tapada i ja ho podreu emplatar.
ed2k Aliga 1082 2010-05-05 21:44:25
Cuines - 2010 -20100428- Anegueta amb salsifins
Cuiner: Adrián Marín Restaurant: Petit Comitè Adreça: Passatge de la Concepció, 13 Població: Barcelona Telèfon: 93 550 06 20

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

- 2 aneguetes - 150 g de salsifins - 100 g de mantega - 30 cl de Martini blanc - suc d'una llimona - 3 escalunyes - 40 cl d'oli d'oliva - sal i pebre Per al brou: - 1/2 pota de vedella - 250 g de ceba - 100 g de pastanaga - 10 g de porros - 4 grans d'all - 300 g de tomàquet madur -300 cl de vi negre Preparació Per començar, feu un brou amb la pota de vedella, la ceba, la pastanaga, els porros, l'all, el tomàquet i el vi negre. Quan estigui cuit, coleu-lo i reserveu-lo. A continuació, poseu l'anegueta lligada en una safata, salpebreu-la i deixeu-la coure al forn durant 45 minuts a 180 graus. Mentrestant, en una paella amb oli i una mica de mantega salteu els salsifins pelats, tallats per la meitat i salats. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi una mica de brou i deixeu-los coure un parell de minuts més. Per fer la salsa, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu l'escalunya tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el Martini i deixeu-lo reduir. Seguidament, poseu-hi el brou, deixeu-la coure fins que redueixi, coleu-la, afegiu-hi el suc de llimona, remeneu-la bé i reserveu-la. Finalment, traieu l'anegueta del forn, deslligueu-la, talleu-la a quarts i traieu-ne la pell. I ja per acabar, emplateu els salsifins, poseu-hi un parell de talls d'anegueta a sobre i salseu-ho tot amb la salsa de Martini.
ed2k Aliga 992 2010-05-05 21:45:12
Cuines - 2010 -20100429- Fideus a la cassola
Cuiner: Adrián Marín Restaurant: Petit Comitè Adreça: Passatge de la Concepció, 13 Població: Barcelona Telèfon: 93 550 06 20

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 1/2 kg de fideus - 150 g de costella de porc - 125 g de conill - 200 g de pollastre - 100 g de cansalada - 125 g de salsitxa - 50 g de botifarra negra - 150 g de ceba - 1 cullerada de pebre vermell mòlt - 80 g de pebrot vermell - 60 g de pebrot verd - 4 grans d'all - 250 g de sofregit (ceba, tomàquet, all i oli) - 1,2 l de brou d'aviram - 2 dl d'oli d'oliva - sal - pebre negre Preparació Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la costella, el conill i el pollastre, tot tallat a trossos i ja salpebrat. Quan estigui ben dauradet, afegiu-hi la cansalada tallada a daus, la salsitxa tallada a rodanxes gruixudes i la ceba i el pebrot tallats a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant una estona. A continuació, poseu-hi l'all picat, el pebre vermell mòlt, el sofregit i els fideus, remeneu-ho bé, cobriu-ho tot amb el brou d'aviram i deixeu-ho coure durant 12 minuts. Seguidament, afegiu-hi la botifarra negra tallada a rodanxes, retireu-ho del foc, deixeu-ho reposar dos minuts i ja ho podeu emplatar.
ed2k Aliga 936 2010-05-05 21:43:40
Cuines - 2010 -20100429- Sípia amb mandonguilles
Cuiner: Adrián Marín Restaurant: Petit Comitè Adreça: Passatge de la Concepció, 13 Població: Barcelona Telèfon: 93 550 06 20

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix-Mitjà

Ingredients:

- 1 kg de sípia bruta - 2 grans d'all - 150 g de ceba - 1/2 l de brou d'aviram - 1/2 l de brou de peix - julivert - oli d'oliva Per a les mandonguilles: - 500 g de carn magra molt picada - 1 ou - 1 dl de llet - 180 g de molla de pa - 80 g de farina - sal i pebre Per a la picada: - 150 g de llesques de pa - 80 g d'avellanes - 1 gra d'all - sofregit (tomàquet, ceba, all i oli d'oliva) - melsa de la sípia Preparació Per fer les mandonguilles, poseu en un bol la carn picada, l'ou, la molla de pa remullada amb llet, salpebreu-ho i remeneu-ho amb les mans fins que quedi tot ben barrejat. Seguidament, feu unes boles amb les mans, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent. Per fer la picada, poseu en un bol les llesques de pa torrat, les avellanes i l'all i tritureu-ho amb el túrmix. Seguidament, afegiu-hi el sofregit i la melsa de la sípia i remeneu-ho bé. A continuació, en una cassola amb una mica d'oli salteu la sípia tallada a tires. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi l'all picat, la ceba picada, el brou d'aviram, el brou de peix i les mandonguilles i deixeu-ho coure durant una estona. Finalment, afegiu-hi la picada i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts més. I ja per acabar, emplateu les mandonguilles amb la sípia, salseu-ho amb el suc de la cocció i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
ed2k Aliga 1062 2010-05-05 21:47:17
Cuines - 2010 -20100430- Pollastre amb samfaina
Restaurant: Petit Comitè Adreça: Passatge de la Concepció, 13 Població: Barcelona Telèfon: 93 550 06 20

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

- 1 pollastre - 1 tomàquet - 1 ceba - 1/2 porro - 1 pastanaga - 4 grans d'all - farigola i llorer - 2 dl de vi ranci - sal i pebre - oli d'oliva Per a la samfaina: - 300 g de ceba - 150 g de pebrot vermell - 100 g de carbassó - 100 g d'albergínia - 100 g de sofregit - 1,5 dl d'oli d'oliva - sal Preparació Per començar, en una cassola amb oli abundant salteu el pollastre tallat a quarts i ja salpebrat. Quan estigui ros, afegiu-hi el tomàquet, la ceba, el porro, l'all i la pastanaga, tot tallat a trossos, la farigola, el llorer i el vi ranci i deixeu-ho coure al forn durant una hora i quart a 160 graus. Per fer la samfaina, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba i el pebrot tallats a dauets durant 5 minuts. Després, afegiu-hi el carbassó també tallat a dauets i deixeu-lo coure durant 3 minuts més. A continuació, afegiu-hi l'albergínia també tallada a dauets i deixeu-la coure durant 3 minuts més. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi el sofregit, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. I ja per acabar, emplateu un parell de talls de pollastre, salseu-los amb el suc de la seva cocció i poseu-hi la samfaina al costat.
ed2k Aliga 1192 2010-05-05 21:47:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.