Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 19 al 23 d'abril (La Mar Salada)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100419- Escopinyes amb gingebre, navalles amb pernil ibèri
Cuiner: Marc Singla Restaurant: La Mar Salada Adreça: C/ Passeig Joan de Borbó, 58-59 Població: Barcelona Telèfon: 93 221 21 27

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

Per a les escopinyes: - 600 g d'escopinyes - 50 g de gingebre fresc - 1 ramet de coriandre - 1 llima - 50 cl d'oli d'oliva verge Per a les navalles: - 600 g de navalles - 100 g de pinyons torrats - 120 g de pernil ibèric - 50 cl d'oli d'oliva verge Per a les cocotxes: - 500 g de cocotxes - 100 g d'oli - 3 dents d'all - 1/2 manat d'alfàbrega - aigua - 1 carbassó gran - sal Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu les navalles fins que s'obrin. Seguidament, deixeu-les coure al forn durant uns minuts. A continuació, en una paella ben calenta i amb una mica d'oli poseu les escopinyes, el coriandre picat i el gingebre picat, tapeu la paella i deixeu-ho coure una estona. Per fer l'aigua d'alfàbrega, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu l'alfàbrega durant un segons. Després, refredeu-la en un bol amb aigua i gel, coleu-la i tritureu-la amb el Túrmix. Per fer les cocotxes al pil-pil, en una paella amb oli abundant fregiu els alls laminats. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi les cocotxes i l'aigua d'alfàbrega i aneu remenant la paella. Després, afegiu-hi la pell de carbassó tallada a tires i deixeu-ho coure un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu les navalles, poseu-hi el pernil a sobre i els pinyons al voltant. Tot seguit, en un altre plat, poseu-hi les escopinyes i ratlleu-hi una mica de llima per sobre. I finalment, en un altre plat, poseu-hi les cocotxes amb el pil-pil.
ed2k Aliga 1109 2010-04-26 23:32:25
Cuines - 2010 -20100419- Escopinyes amb gingebre, navalles amb pern - Subs
ed2k Aliga 1071 2010-04-26 23:39:10
Cuines - 2010 -20100419- Arròs negre amb navalles gegants i crema de llorer
ed2k Aliga 1042 2010-04-26 23:39:17
Cuines - 2010 -20100420- Arròs negre amb navalles gegants i crema de - Subs
ed2k Aliga 1073 2010-04-26 23:39:28
Cuines - 2010 -20100422- Sopa de maduixots amb núvol de mascarpone
Cuiner: Albert Enrich Restaurant: La Mar Salada Adreça: C/ Passeig Joan de Borbó, 58-59 Població: Barcelona Telèfon: 93 221 21 27

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix

Ingredients:

Per a la sopa: - 500 g de maduixots - 1 llimona (el suc) - 200 g de sucre - 200 cl d'aigua - ratlladura d'una llimona Per a la crema de mascarpone: - 400 g de mascarpone - 200 cl de nata líquida - 200 cl de llet - 100 g de rovell d'ou - 100 g de sucre Per decorar: - reducció de vinagre balsàmic - pebre rosa Preparació Per fer el xarop, poseu en un cassó el sucre i l'aigua i deixeu-ho coure. Quan el sucre estigui ben desfet, afegiu-hi la ratlladura de la llimona i deixeu-ho refredar a la nevera. A continuació, poseu en un cassó la llet, la nata líquida i el sucre i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, poseu-hi els rovells d'ou ja batuts i remeneu-ho amb una cullera. Quan estigui tot ben barrejat, afegiu-hi el mascarpone, remeneu-ho amb un batedor i deixeu-ho refredar a la nevera. Per fer la sopa, poseu els maduixots a la Thermomix juntament amb xarop i el suc de llimona i tritureu-ho. Finalment, poseu la barreja de mascarpone en un sifó, sacsegeu-lo bé i aboqueu-lo en un bol. I ja per acabar, emplateu la sopa de maduixots, poseu-hi una mica de mascarpone a sobre i guarniu el plat amb la reducció de vinagre balsàmic i el pebre rosa.
ed2k Aliga 1086 2010-04-26 23:39:39
Cuines - 2010 -20100423- Lluç de palangre amb consomé de galeres
ed2k Aliga 1042 2010-04-26 23:39:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.