Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 01 al 05 de març (Fabián Barcelona)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100301- Pizza d'or comestible amb flors
Cuiner: Fabián Martín Restaurant: Fabián Barcelona Adreça: C/ Via Laietana, 71 Població: Barcelona Telèfon: 93 301 47 48

Grau de dificultat: Baix

Ingredients:

- 1 kg de farina - 20 g de llevat - 1/2 l d'aigua - 20 g de sal - 40 g d'oli d'oliva

- 1 bola de massa de 200 g - salsa de tomàquet - pernil dolç - formatge - 3 làmines d'or comestible - 3 flors (pensaments) - 30 g de mesclum - 20 g de formatge parmesà - mozzarella - oli

Preparació Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans. Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts. Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora. A continuació, poseu la bola de massa de 200 grams sobre el taulell enfarinat, aixafeu-la una mica amb les mans i estireu-la amb un corró. Tot seguit, poseu-la en un motllo, cobriu-la amb la salsa de tomàquet i el formatge i deixeu-la coure al forn durant 10 minuts a 250 graus. Finalment, afegiu-hi el pernil dolç tallat a tires i torneu-la a posar al forn 10 minuts més a 250 graus. I ja per acabar, emplateu la pizza i poseu-hi a sobre el mesclum, la mozzarella tallada a rodanxes, el parmesà ratllat, les flors, les làmines d'or i un bon raig d'oli d'oliva.
ed2k Aliga 1104 2010-03-19 11:35:10
Cuines - 2010 -20100301- Pizza d'or comestible amb flors (Subtítols)
ed2k Aliga 1027 2010-03-19 11:35:16
Cuines - 2010 -20100302- Pizza d'espàrrecs
Cuiner: Fabián Martín Restaurant: Fabián Barcelona Adreça: C/ Via Laietana, 71 Població: Barcelona Telèfon: 93 301 47 48

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

Per a la massa de la pizza: - 1 kg de farina - 20 g de llevat - 1/2 l d'aigua - 20 g de sal - 40 g d'oli d'oliva

- 1 bola de massa de 200 g - 60 g de salsa d'espàrrecs (6 espàrrecs, crema de llet i beixamel) - 3 espàrrecs - pebrots al forn - 3 anxoves de l'Escala - 60 g de tonyina - 3 tomàquets confitats - 80 g de barreja de formatges - mozzarella - 20 g de formatge parmesà - 20 g de mesclum - oli d'oliva - vinagre de Mòdena Preparació Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans. Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts. Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora. Per fer la salsa d'espàrrecs, poseu en un bol els espàrrecs escaldats, la crema de llet i la beixamel i tritureu-ho amb el túrmix. A continuació, poseu la bola de massa de 200 grams sobre el taulell enfarinat, aixafeu-la una mica amb les mans i estireu-la amb el corró. Tot seguit, poseu-la en un motllo, cobriu-la amb la crema d'espàrrecs i la barreja de formatges i deixeu-la coure al forn a 250 graus durant 20 minuts. I ja per acabar, talleu la pizza a tires, emplateu-la i cobriu-la amb el mesclum, la mozzarella tallada a rodanxes, el pebrot escalivat tallat a tires, els tomàquets confitats, les anxoves, els espàrrecs escaldats, la tonyina tallada a trossos, el parmesà i amaniu-la amb una mica de vinagre de Mòdena i oli d'oliva.
ed2k Aliga 1111 2010-03-19 11:36:17
Cuines - 2010 -20100302- Pizza d'espàrrecs (Subtítols)
ed2k Aliga 1064 2010-03-19 11:36:47
Cuines - 2010 -20100303- Fondue de pizza
Cuiner: Fabián Martín Restaurant: Fabián Barcelona Adreça: C/ Via Laietana, 71 Població: Barcelona Telèfon: 93 301 47 48

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

Per a la massa de la pizza: - 1 kg de farina - 20 g de llevat - 1/2 l d'aigua - 20 g de sal - 40 g d'oli d'oliva

- 1 bola de massa de 200 g - 60 g de pernil dolç - 60 g de ceba sofregida - 250 g de barreja de formatges - mozzarella - 30 g de mesclum (enciam, escarola, créixens...) - 20 g de formatge parmesà - oli - sal Preparació Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans. Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts. Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora. Per fer la fondue, poseu en un bol una mica de la barreja de formatges, la ceba sofregida, el pernil dolç tallat a tires, cobriu-ho tot amb més barreja de formatges i deixeu-ho coure al forn durant 20 minuts a 250 graus. A continuació, talleu la bola de 200 grams de massa a trossets, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn durant 15 minuts a 250 graus. I ja per acabar, emplateu el bol amb la fondue, cobriu-la amb el mesclum, la mozzarella tallada a rodanxes, el parmesà ratllat, amaniu-la amb un raig d'oli i sal i poseu-hi les boletes de massa al voltant.
ed2k Aliga 1153 2010-03-19 11:37:36
Cuines - 2010 -20100303- Fondue de pizza (Subtítols)
ed2k Aliga 1115 2010-03-19 11:37:59
Cuines - 2010 -20100304- Japopizza
Cuiner: Fabián Martín Restaurant: Fabián Barcelona Adreça: C/ Via Laietana, 71 Població: Barcelona Telèfon: 93 301 47 48

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

Per a la massa de la pizza: - 1 kg de farina - 20 g de llevat - 1/2 l d'aigua - 20 g de sal - 40 g d'oli d'oliva

- 1 bola de massa de 200 g - 60 g de salsa de salmó (salmó i crema de llet) - 80 g de barreja de formatges - 200 g de peix fresc (salmó, tonyina, truita de riu...) - llavors de sèsam - 1 bola de mozzarella de búfala - 20 g de formatge parmesà - 20 g de ruca - gingebre confitat - wasabi - vinagre de Mòdena - sal - salsa de soja Preparació Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans. Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts. Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora. Mentrestant, poseu el peix tallat a daus en un bol, el vinagre de Mòdena, la sal i la salsa de soja per sobre i deixeu-lo macerar durant uns 15 minuts. Per fer la salsa de salmó poseu en un bol el salmó tallat a trossos i la crema de llet i tritureu-ho amb el túrmix. A continuació, poseu la bola de massa de 200 grams sobre el taulell enfarinat, aixafeu-la una mica amb les mans i estireu-la amb el corró. Tot seguit, poseu-la en un motllo, cobriu-la amb la salsa de salmó i la barreja de formatges i deixeu-la coure al forn durant 20 minuts a 250 graus. Finalment, talleu la pizza a quadradets i poseu a sobre de cada quadradet un dau de peix macerat, un tros de mozzarela i una mica de parmesà ratllat. I ja per acabar, emplateu els trossos de pizza, amaniu-los amb una mica de salsa de soja i sèsam, poseu-hi la ruca, el gingebre i el wasabi al costat i serviu-ho amb un bol amb salsa de soja.
ed2k Aliga 1075 2010-03-19 11:38:41
Cuines - 2010 -20100304- Japopizza (Subtítols)
ed2k Aliga 1004 2010-03-19 11:39:21
Cuines - 2010 -20100305- Calzone tradicional
Restaurant: Fabián Barcelona Adreça: C/ Via Laietana, 71 Població: Barcelona Telèfon: 93 301 47 48

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

Per a la massa de la pizza: - 1 kg de farina - 20 g de llevat - 1/2 l d'aigua - 20 g de sal - 40 g d'oli d'oliva

- 1 bola de massa de 200 g - 60 g de salsa de tomàquet - 80 g de pernil dolç - 60 g de xampinyons - 80 g de barreja de formatges - 1 ou - mesclum - parmesà i mozzarella - vinagre de Mòdena - sal Maldon - oli d'oliva Preparació Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans. Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts. Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora. A continuació, poseu la bola de massa de 200 grams sobre el taulell enfarinat, aixafeu-la una mica amb les mans i estireu-la amb el corró. Tot seguit, poseu-la en un motllo, cobriu-la amb la salsa de tomàquet, el pernil dolç tallat a tires i els xampinyons laminats, doblegueu-la per la meitat, aixafeu les vores amb una forquilla, unteu-la amb ou batut per sobre i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 250 graus. Finalment, traieu-la del forn, poseu-hi la barreja de formatge i una mica més d'ou batut per sobre i deixeu-la coure al forn 5 minuts més. Per fer l'amanida, poseu en un bol el mesclum, el parmesà ratllat, la sal Maldon, el vinagre de Mòdena i l'oli d'oliva i remeneu-ho bé. I ja per acabar, emplateu la calzone, poseu-hi a sobre l'amanida amb unes rodanxes de mozzarella i amaniu-la amb un bon raig d'oli.
ed2k Aliga 1175 2010-03-19 11:40:10
Cuines - 2010 -20100305- Calzone tradicional (Subtítols)
ed2k Aliga 1134 2010-03-19 11:40:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.