Elinks

La Via Augusta

Any:
2007
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Drama, Família, Història, Romàntic
Descripció:
"La Via Augusta", la producció de ficció més ambiciosa de l'any, una sèrie dramàtica de 12 capítols d'una hora que aboca els protagonistes a un món de passions, lluites de poder, intrigues, desig i amor a la Tàrraco de l'any 24 abans de Crist.

Dirigida per Sònia Sánchez a partir d'una idea original i els guions que firma Joaquim Oristrell, amb Enric Gomà, Televisió de Catalunya produeix amb aquesta estrena la primera sèrie de ficció ambientada íntegrament en la Catalunya romana, un treball per al qual s'ha comptat amb la participació d'Ovideo TV i l'assessorament de l'historiador Oriol Junqueras. Però, més enllà de l'acurada recreació de l'època, "La Via Augusta" és sobretot una sèrie sobre relacions humanes, les que provoca la convivència entre una família romana, que es trasllada a Tàrraco per ordre del cèsar, i els seus esclaus.

Pel que fa al càsting, es tracta d'una comèdia dramàtica eminentment coral, protagonitzada pels membres de les famílies que conviuen en una vil·la de Tàrraco: la família de Pompeu i la seva esposa Clàudia (Francesc Garrido i Mònica López), i la família dels esclaus, manats per Asdrúbal (Ferran Rañé) i encapçalats per Mandoni (Roger Casamajor) i la seva dona Numància (Alícia Pérez). La terrible sogra de Pompeu, Drusil·la (Anna Lizaran) controla el clan. I entre els personatges romans destaquen la figura del cèsar Octavi August (Jordi Bosch) i la del general Vespasià (Toni Sevilla).
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Extres Completa!! 2007 2008-05-18 21:13:02
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2007 2008-05-18 20:43:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.