Elinks

Nus

Any:
2008
Categories:
Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Documental, Entrevista
Descripció:
"Nus" és un programa documental que aborda el cos, la nuesa i alguns tabús corporals de manera clara, directa, sana i amb sentit d'humor. Un total de 23 entrevistats de diferents edats, sexe i condició social expliquen a la càmera la importància que han tingut i que tenen les parts del seu cos en les relacions interpersonals.

L'objectiu és parlar del nostre cos amb naturalitat, elegància i senzillesa, però... "Nus"! davant la càmera. "Nus" és un programa elegant i conceptualment nu. Els cossos despullats dels entrevistats s'il·luminen amb calidesa. Totes les entrevistes s'han fet a plató amb un fons neutre amb reproduccions d'obres d'art conegudes que representen el cos nu (Boticcelli, Modigliani, etc.). Utilitzem el grafisme per presentar els diferents temes a tractar i per aportar-hi dades curioses.

El programa, de 45 minuts de durada, s'estructura en cinc blocs: el cos creix, el cos gaudeix, el cos sedueix, el cos actual, el cos es fa gran. Dins d'aquests blocs, els entrevistats parlen de molts temes com, per exemple, l'inici de la pubertat, el primer petó, la primera menstruació, les primeres relacions sexuals, què és el que més atreu del cos d'un home, com és el teu clítoris, què sents durant un orgasme, tatuatges i pírcings, quin és el cos perfecte, què canviaries del teu cos, com afecta el pas del temps al teu cos...

Una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'ONTV Catalunya.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Nus 2008 2008-09-02 07:58:05

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.