Elinks

Enigma

Any:
1996
Categories:
Animació, Infantil, Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Acció, Animació
Descripció:
La nova heroïna es diu Enigma i dóna nom a una sèrie de dibuixos animats que consta de 26 capítols de 30 minuts, produïda per l'empresa catalana D'Ocon Films, amb M6 i Millesime Productions.

La protagonista és una jove molt especial, amb coratge, resolutiva i amb un fort sentit de la justícia, que descobreix que al cor de la seva ciutat hi ha un niu de malvats. D'altra banda, un dia, un misteriós màgic li fa un regal: la possibilitat de volar.

Tenint en compte aquestes característiques, la protagonista fa servir les seves qualitats per combatre el mal, un mal que té moltes cares: éssers salvatges, monstres, criminals sense pietat, misteris maquiavèl·lics, Faust, un malvat pervers com un dimoni... Tots ells viuen en el teixit subterrani de la ciutat sense que ningú se n'adoni. Però Enigma té una altra cara, la d'Àgata Cherry, una adolescent de tretze anys que va a l'escola i que té tots els trets propis de les nenes de la seva edat. La sèrie es desenvolupa en dos mons. Un és el món de l'adolescent que viu a Summerfield, una ciutat tranquil·la i on aparentment tothom viu en pau. La quotidianitat de l'Àgata està marcada per tres ambients: el de casa, el de l'escola i el del Milk Bar, el lloc on es reuneix amb els seus companys en acabar les classes.

L'altre món és el de la superheroïna, lluitadora incansable contra el crim. L'univers d'Enigma és ben diferent: la ciutat de Summerfield i els seus barris baixos; la vida paral·lela que es desenvolupa sota l'asfalt urbà, amb tots els perillosos espècimens, i la botiga de Tshing Pao's, el màgic que la proveeix del que fa falta per volar i que la introdueix en aquest estrany món per combatre el mal junts.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD 1 1a Temporada 1996 2018-05-19 10:46:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.