Elinks

Freqüència 04 (Frecuencia .04)

Any:
2004
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia, Drama, Família, Musical, Romàntic
Descripció:
Sinopsis: Sintonitza la ràdio pirata que emet des d'el Local, un centre d'expressió artística per a joves apassionats per la música, inconformistes, a qui no agrada que els diguin què han de fer amb les seves vides i que volen decidir el seu futur. Si aquest és el teu lloc... no perdis la freqüència!

El Local és l'escenari principal de la sèrie. És una casa enorme que funciona com a centre d'expressió artística. És un lloc diferent: hi ha professors, però no és una escola; hi ha habitacions, però no és una vivenda; hi ha un pati enorme amb una rampa per a patinadors, un bar i una ràdio pirata, que emet clandestinament des de les golfes. És un lloc on un es pot divertir respectant la llibertat de l'altre. En aquest ambient, un grup de joves d'edats molt diverses, estudien i es diverteixen, lluiten amb els conflictes típics de l'adolescència, es llancen a les primeres experiències sexuals i viuen la incertesa del futur que ara, més que mai, comença a estar a les seves mans.

La música és un element fonamental a "Freqüència 04", tant per la banda sonora, com pels videoclips que il·lustren els diferents estats d'ànim i esperances dels protagonistes.

Productors executius: Martín Mackintosh, Alejandra Giaccio Directors: Daniel Aguirre, Rodolfo Cela, Maxi Gutierrez Actors: JAGGER: Ludovico Di Santo FLORENCIA: Florencia Otero FISU: Arturo Meléndez VELENTINA: Bárbara García LUPE: Gabriela Groppa LUCAS: Esteban Colletti MAJO: Nora Albajari JUAN: Juan D'Andre Any de producció: 2004 País: Argentina Durada: 25 minuts
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Freqüència 04 2004 2008-07-14 17:02:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.