Elinks

La dona del tinent francès (The French Lieutenant's Woman)

Any:
1981
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Romàntic
Descripció:
Durada: 118 minuts. - MIDA: 1.59 GB.

País: Regne Unit Direcció: Karel Reisz Guió: Harold Pinter (Novela: John Fowles) Música: Carl Davis Fotografia: Freddie Francis Intèrprets: Meryl Streep, Jeremy Irons, Hilton McRae, Emily Morgan, Charlotte Mitchell, Leo McKern, Lynsey Baxter

Anglaterra, 1867. Al cap de poc d'haver-se conegut, en Charles Smithson (Jeremy Irons) i l'Ernestina Freeman es comprometen i decideixen casar-se molt aviat. Un dia, passejant pels penya-segats, una dona vestida de negre desperta la curiositat d'en Charles. L'Ernestina li explica que es tracta de la Sarah Woodrof (Meryl Streep), coneguda com la dona del tinent francès perquè anys enrere va tenir una relació amorosa amb un oficial francès que després la va abandonar. En Charles es fa amic de la Sarah i, en veure-la tan desvalguda, decideix prendre mesures per garantir-li un futur digne i fora de l'abast de les xafarderies.

L'àudio català és extret de la captura d'una cinta VHS, de molt mala qualitat. S'ha tret el soroll de fons i s'han corregit els salts. Després s'ha sincronitzat amb el vídeo. La pel·lícula de la cinta era escapçada, la qual cosa ha obligat a afegir-hi, cap al final, un bocí de l'àudio anglès amb unes quantes frases subtitulades (molt poca cosa, de fet). L'àudio anglès que anava amb el vídeo original s'ha mantingut.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+TV La dona del tinent francès 1981 2016-08-07 22:47:46

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.