Elinks

Langtang (Summits of my life - Kilian Jornet)

Any:
2012
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Documental, Esports
Descripció:
DURADA: 55 minuts. - MIDA: 2,48 Gigues (Versió HD). - MIDA: 734 Megues (Versió SD).

Dirigida per Sébastien Montaz-Rosset, "Langtang" és el relat d'un viatge al cor del Nepal. L'abril del 2015, el corredor de muntanya Kilian Jornet, juntament amb l'alpinista Jordi Tosas i el càmera Seb Montaz, es van preparar per a una expedició a l'Everest en el marc del tercer any del projecte "Summits of My Life". Dos dies abans de marxar, un terratrèmol va colpejar dramàticament Nepal i molt especialment la vall de Langtang, on Jordi Tosas té grans amics.

Deixant de banda el repte esportiu, l'equip va decidir viatjar igualment al país i donar un cop de mà en diferents projectes. Durant aquells dies van poder constatar com la naturalesa pot convertir-se en botxí implacable del Nepal i dels seus habitants. Però sobretot, "Langtang" es converteix en un homenatge a la generositat d'un poble que continua donant quan ja no té res.

El film s'allunya de les dues anteriors pel·lícules de la sèrie "Summits of My Life": "Una línia fina" i "Deixa'm viure". Per primera vegada, es deixen de banda els reptes esportius i es documenta l'experiència dels dies posteriors al terratrèmol, quan l'equip va ser el primer d'endinsar-se a la vall de Langtang. Les seves emocions també queden reflectides en la pel·lícula: en un primer moment, l'espectador captarà la confusió que va viure l'equip, però acabarà per encomanar-se de l'alegria vital del poble nepalí en una cinta que, finalment, es converteix en un cant a la vida i a l'esperança en un futur millor.

I després, "Deixa'm viure", la segona pel·lícula de Kilian Jornet, a les 23.30

"Deixa'm viure" és la pel·lícula que narra els reptes viscuts al Mont Blanc, l'Elbrús i el Cerví en el marc del "Summits of My Life", un projecte que es basa en quatre anys de preparació intensa, entrenaments i viatges, logística, ascensos i descensos impressionants.

El llargmetratge, dirigit per Sébastian Montaz i filmat en cinc idiomes, posa de relleu un Kilian Jornet que ha de desafiar els seus propis límits per aconseguir complir un somni d'infància, seguint els passos dels pioners de l'skyrunning, esport del qual és actualment el màxim exponent.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Versió HD 2015 2016-01-17 23:11:59
HDTV Versió SD 2015 2016-01-17 23:17:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.