Elinks

Concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català 2014

Any:
2014
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 1 h i 52 minuts. - Mida: 1,19 GB

Des del Palau de la Música Catalana

Com ja és tradicional per aquestes dates, el 26 de desembre TV3 ofereix en directe, des del Palau de la Música Catalana, el Concert de Sant Esteve.

Amb la participació de l'Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau de la Música i tots els cors de l'Escola Coral, el concert d’aquest 2014 té la pau com a eix central, amb motiu del centenari de la Primera Guerra Mundial. Per això, totes aquestes formacions oferiran un repertori basat en nadales i cançons combinades amb poemes al voltant d’aquest esdeveniment.

El concert està ideat i dirigit per Josep Vila i Casañas, director de l’Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, la direcció escènica és a càrrec d'Òscar Dasí i Montse Colomé, i compta amb la participació de l’actriu Montse Guallar en la lectura de poemes seleccionats per Miquel Desclot.

Aquest és, sens dubte, un concert ple de desitjos de pau on podrem gaudir de les veus dels cors del Palau de la Música Catalana interpretant nadales tradicionals, cançons d'autors com Bernat Vivancos, Narcís Bonet o Marian Márquez i obres del gran repertori de Johann S. Bach o Arnold Schönberg.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català 2014 2014 2015-01-05 12:49:53

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.