Elinks

El Faro, cruïlla de camins (El Faro, cruce de caminos)

Any:
2014
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
No s'havien de conèixer ni s'havien de creuar al camí, però el destí fa que els fills de les dues famílies, la Lucía i el Ricardo, topin sense saber l'un qui és l'altre. La Lucía, somiadora, i l'hereu de l'imperi del Samanes viuran una història d'amor enmig d'amenaces, mentides, malentesos, els gelós d'una exnòvia que vol recuperar el Ricardo i, sobretot, l'enfrontament de les dues famílies. Els dos joves compartiran el mateix dilema: continuar el negoci familiar o viure els seus somnis.

Al voltant d'El Faro, un restaurant familiar on serveixen menjar casolà, es viuran altres històries d'amor, algunes de divertides. També d'amistat, la que uneix molts dels nostres personatges, i de secrets, els lligams que vinculen entre si d'altres personatges.

A El Faro conflueixen tots els personatges, tot té lloc allà. És un refugi per als protagonistes: la Lucía, la cambrera que recorda què li agrada a cadascú; l'àvia, la Fina, capaç de donar tots els capricis als seus clients; l'Àngela, que ha fet el seu regne a la cuina on va créixer el seu marit, el José; el Jesús, que troba allà la família que no té, la Yolanda, que va a menjar l'arròs que ningú li cuina a casa, i la Pilar, que s'hi passa sempre quan acaba de treballar a la benzinera.

Molts dels clients d'El Faro tenen taula reservada des de sempre i d'altres en tindran. Però la vida d'aquest tranquil menjador, inalterat durant dècades, canviarà. La família Muñoz amaga un secret terrible. La família Peña patirà com mai, però també descobrirà la força del seu destí.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 El Faro, cruïlla de camins 2014 2014-08-20 01:01:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.