Elinks

Leonora Milà. Música integral

Any:
0000
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Biografia, Història, Música, Art
Descripció:
Durada: 58 minuts. - Mida: 474 MB

Nascuda a Vilanova i la Geltrú l'any 1942, Leonora Milà és una de les artistes catalanes més conegudes i reconegudes internacionalment. Nena prodigi, als sis anys va actuar al Palau de la Música Catalana i als tretze al Royal Albert Hall de Londres.

La vida dels artistes sota el règim franquista, la revolta estudiantil xinesa que acaba amb els tràgics fets de la plaça Tiananmen, la caiguda del mur de Berlín i l’encaix de la música clàssica en la societat contemporània són alguns dels punts d’interès de Leonora Milà. Música integral. Es tracta d’un documental centrat en la trajectòria artística i humana de Leonora Milà, una genial pianista i compositora. Milà és també recordada per ser la primera artista espanyola que actua a la República Popular de Xina, l’any 1979, i per haver estat la primera dona compositora que estrena un ballet a Sant Petersburg el 1994, basat en el llibre de cavalleries del segle XV, Tirant lo Blanc.

Però en aquest documental prenen també una especial rellevància aquells fets que formen ja part de la història del segle XX i que Leonora Milà ha viscut en primera persona. A través d’imatges d’arxiu pràcticament inèdites, actuacions i entrevistes a una trentena de destacades personalitats del món de la cultura, la societat i la políítica, s’ofereix un fresc històric del nostre passat més recent. Rodat a Barcelona, Beijing, Gandia, Parí¬s, Madrid, Oviedo, Ciutat del Vaticà, Sant Petersburg i Vitoria-Gasteiz, Leonora Milà. Música integral és un documental amé i àgil, divulgatiu i apte per a tothom, per als amants de la música, però també pels interessats en l’actualitat, la història, la polí¬tica internacional i el periodisme fet amb rigor i visió crítica.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Leonora Milà. Música integral 0000 2014-05-16 19:27:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.