Elinks

La collita d'en Jimmy (Jimmy’s global harvest)

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història, Tecnologia
Descripció:
DURADA: 51 minuts. - MIDA: 570 MB

Jimmy Doherty està boig pels aliments i els agricultors que els produeixen. A mesura que la població mundial creix, Jimmy considera que mai com ara ha estat tan rellevant saber d'on provenen els aliments que consumim.

Jimmy Doherty es disposa a esbrinar com els agricultors tenen previst seguir alimentant el món. Es calcula que la demanda d'aliment es doblarà en els pròxims 40 anys, però el clima està canviant i alguns recursos com l'aigua i el combustible estan amenaçats.

Des de la nova frontera agrícola del Brasil fins al ressec cinturó de blat australià, des de les grans explotacions d'alta tecnologia fins a les parcel?les de subsistència a l'Àfrica, Jimmy vol conèixer els homes i dones que confien a trobar noves tècniques i tecnologies per fer front a aquests reptes.

Al llarg del recorregut, descobrirà algunes veritats sovint incòmodes sobre el que pot implicar seguir proporcionant l'aliment que la gent espera. Ara bé, el viatge també treu a la llum fites admirables i històries inspiradores d'agricultors compromesos a obtenir el màxim rendiment de les terres de conreu més fràgils del planeta.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 La collita d'en Jimmy Completa!! 0000 2012-08-10 01:36:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.