Elinks

Miami Trauma (Miami Medical)

Any:
2010
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Drama, Misteri
Descripció:
DURADA: 40 minuts aprox. - MIDA: 432 MB aprox. segons c/programa

Creador: Jeffrey Lieber Dirigida per: Paul McCrane Cadena original: CBS Productors executius: -Jerry Bruckheimer -Jeffrey Lieber -Jonathan Littman -Steve Maeda Repartiment: -Dr. Matthew Proctor: Jeremy Northam -Dra. Eva Zambrano: Lana Parrilla -Dr. Christopher "C" Deleo: Mike Vogel -Dra. Serena Warren: Elisabeth Harnois -Tuck Brody: Omar Gooding

Del productor executiu Jerry Bruckheimer ("CSI", "Dark Blue", "Caso abierto" o "Sin rastro"), aquest drama mèdic se situa a Miami, un lloc on el cel és blau i l'aigua encara ho és més. Les palmeres adornen els carrers i la música esclata als altaveus dels descapotables i les ràdios d'unes cases de somni. Podria ser el paradís. Però fins i tot el paradís necessita que els àngels en tinguin cura. L'"hora d'or" són els 60 minuts vitals per a un pacient que ha rebut una ferida crítica. Les mans en què es trobi el pacient i la seva rapidesa d'actuació decidiran si un pacient viu o mor. El Miami Medical One és un dels tres centres del país que atenen únicament aquesta mena de pacients d'urgències crítics. Els seus cirurgians i el personal que hi treballa han de practicar una medicina de vida o mort, com la de les zones de guerra.

La doctora Eva Zambrano (Lana Parrilla) és una cirurgiana de tercera generació que es troba molt més còmoda movent-se per l'hospital amb uniforme que en el món exterior. El doctor Matthew Proctor (Jeremy Northam, "Els Tudor") és nou a l'equip d'urgències, i ha deixat una lucrativa feina en una clínica privada a Maryland per l'adrenalina del Miami Medical One. Hàbil amb el bisturí, ha passat per un munt d'experiències, com els 36 segons que va estar mort com a conseqüència d'un atac de cor. La doctora Serena Warren (Elisabeth Harnois), acabada de sortir de la Facultat de Medicina, és part de la nova generació. Entre tuitejar i enviar missatges, encara està intentant descobrir si l'especialitat que ha triat és la més adient.

El cap d'Infermeria, Tuck Brody, és la cola que uneix l'equip de cirurgians, mantenint un difícil equilibri entre les necessitats dels metges, i l'atenció als malalts i els seus familiars. Al Miami Medical One també hi trobem el doctor Christopher Deleo, Dr. C (Mike Vogel), tot un playboy. Encantador, competitiu i amb un ego important. Tots junts, formant un equip mèdic, s'exhibeixen a l'hora d'or, aquests 60 minuts vitals després d'un accident greu, en els quals la vida del pacient penja d'un fil. Si serà vida o finalment, mort, estarà determinat per la intervenció d'aquests metges d'urgències. Hauran de ser ràpids, intel·ligents i segurs, però, sobretot, hauran de treballar en equip.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2010 2012-08-01 01:30:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.