Elinks

Star Trek XI (V.O.S.C.)

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Aventures, Ciència Ficció
Descripció:
DURADA: 126 minuts. - MIDA: 5,98 Gb

PAÍS: EUA DIRECCIÓ: J.J. Abrams PRODUCCIÓ: Paramount Pictures GUIÓ: Alex Kurtzman, Roberto Orci (Personajes: Gene Roddenberry) MÚSICA: Michael Giacchino FOTOGRAFIA: Daniel Mindel INTÈRPRETS: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Eric Bana, Simon Pegg, Karl Urban, Bruce Greenwood, Anton Yelchin, John Cho, Leonard Nimoy, Winona Ryder, Ben Cross, Chris Hemsworth, Jennifer Morrison, Rachel Nichols, Jimmy Bennett, Faran Tahir, Clifton Collins Jr.

Nova entrega de la mítica saga de Star Trek, dirigida pel creador de la sèrie "Perduts" (Lost), on es conta com es van conèixer el capità Kirk i Spock. Tot està preparat per al viatge inaugural de la nau més moderna que mai s'hagi creat: la USS Enterprise. La seva jove tripulació té una important missió: trobar una manera de detenir el malvat Nero (Eric Bana), que mogut per la venjança amenaça a tota la humanitat.

Però el destí de la galàxia està a les mans de dos joves rivals que van néixer en mons diferents. Un d'ells, James Tiberius Kirk (Chris Pine), un jove d'una granja d'Iowa que cerca emocions, és un líder nat a la recerca d'una causa. L'altre, l'Spock (Zachary Quinto), que va créixer al planeta Vulcà, és un pària a causa de la seva part mitjà humana, el que ho fa susceptible a la inestabilitat de les emocions dels Vulcanians. Però l'Spock és també un brillant i decidit estudiant. La tripulació de la USS està liderada pel Capità Christopher Pike (Brossi Greenwood). També estan l'Oficial Mèdic, en Leonard "Bones" McCoy (Karl Urban); l'home que passarà a ser l'enginyer cap del vaixell, en Montgomery "Scotty" Scott (Simon Pegg); l'oficial de comunicacions l'Uhura (Zoë Saldana); l'experimentat Timoner en Sulu (John Cho) i el jove de 17 en Chekov (Anton Yelchin). Tots s'enfronten a un angoixós primer assaig.

PREMIS: 2009: Oscar: Millor maquillatge. 4 nominacions 2009: 2 nominacions als Premis BAFTA: Millor so i efectes especials visuals.

Subtítols: rous, otger i HiTmAn
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB Star Trek XI (V.O.S.C.) 2009 2012-05-11 21:29:11

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.