Elinks

Com l'art ha creat el món

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Història, Art
Descripció:
Les imatges amb les que ens envolten avui provenen d’un món que té milers d’anys d’antiguitat. Com s’ho han fet per arribar fins als nostres dies?

Episodi 1: Més humà que els humans La recerca de, i la obsessió amb, la bellesa del cos. Per què trobem desitjables imatges del cos que són tan poc realistes?

Episodi 2: El dia que van néixer els dibuixos Els dibuixos són una part essencial de la nostra vida. Quan van començar els humans a crear imatges i a entendre el seu significat?

Episodi 3: L’art de la persuasió El poder polític de l’art va ser descobert a l'antiguitat. En quin moment van esdevenir les imatges una eina política?

Episodi 4: Hi havia una vegada Els fets del primer heroi d’acció van entretenir audiències fa milers d’anys. Com van descobrir els antics narradors les tècniques que han conduït a les actuals pel?lícules rècord de taquilla?

Episodi 5: Anar i tornar de la mort Als humans ens fa por morir. I aquesta por ha portat a la humanitat a crear algunes de les imatges més poderoses del món.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Com l'art ha creat el món Completa!! 0000 2012-04-24 01:17:36

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.