Elinks

T de teatre - Això no és vida

Any:
0000
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
DURADA: MIDA: 620 megues

Això no és vida! és la quarta creació de la companyia T de Teatre, que presenta una radiografia àcida i sarcàstica de la vida de cinc dones que pateixen d’alguns dels mals més habituals de la vida contemporània.

Els personatges es troben en el desconcert més absolut, submergits en la confusió total, ofegats, estressats i obsessionats. L’espectador és testimoni d’un quintet d’inseguretats manifestades mitjançant una dona hiperactiva encegada per l’organització, una depressiva suïcida, una executiva irritable i agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la cirurgia estètica incapaç d’acceptar-se a si mateixa.

Al costat d’aquests cinc personatges, les actrius també interpreten rols secundaris que es mouen al seu voltant com un amic amb tendències suïcides, una companya de feina aprofitada i oportunista, una mare actriu, famosa i totalment egòlatra, una política incompetent, un servicial i atent caixer de banc, un cirurgià plàstic, fills ganduls, marits conformistes i resignats...

Totes elles competeixen per explicar-nos les seves dèries i manies, al temps que floten immerses en una boira onírica protagonista d’una escenografia màgica i enginyosa capaç de sorprendre l’espectador. En un espai de gran plasticitat visual, les actrius es troben en un indret de transició, on es veuen desafiades a replantejar-se la seva vida, desesperades i unides per aconseguir allò que tots voldríem: la felicitat. El disseny de llums ideat per Albert Faura recrea i suggereix amb gran subtilesa l’ambient que conformen les diferents situacions.

Amb l’estil directe i incisiu que caracteritza les T de Teatre, l’espectacle treu punta novament al món de les relacions humanes a partir de situacions quotidianes. David Plana és el director de l’obra i alhora és responsable de la dramatúrgia juntament amb Sergi Belbel i Albert Espinosa. Els textos plantegen circumstàncies extremes i desorbitades que provoquen que l’espectador s’hi vegi reflectit.

Això no és vida! és una paròdia esbojarrada sobre la tendència humana a complicar-se l’existència, sobre els entrebancs i peripècies de cinc dones condemnades a conviure amb els drames i les frustracions que elles mateixes s’han creat.

B de biografia Això no és vida! es comença a representar a Artà al setembre de 2003. El mateix any es va estrenar al Teatre Poliorama de Barcelona on s’inicia una llarga temporada. Posteriorment comença una gira per Catalunya i Balears, i després de presentar-se a més de 15 poblacions, entre elles Girona, Lleida, Palma de Mallorca o Tarragona, finalitza a Tàrrega el desembre de 2004.

X de xifres 160 funcions i 64.000 espectadors.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB T de teatre - Això no és vida 0000 2012-04-18 23:38:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.