Elinks

Ferrocarrils romàntics (Eisenbahn-Romantik)

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Aventures, Història
Descripció:
DURADA: 27 min. aprox. - MIDA: 265 MB aprox.

Ferrocarrils romàntics (en alemany, Eisenbahn-Romantik) és un programa de televisió, emès per la SWR. Conté reportatges relacionats amb el ferrocarril, el contingut dels quals cobreix els sistemes de ferrocarril antics i moderns, els museus del ferrocarril i les seves instal?lacions, així com maquetes de modelisme ferroviari. La política i les crítiques no es deixen de banda; la sèrie parla de tancaments, idees controvertides, retards en els plans de reconstrucció o els conceptes de transport intel?ligent.

Història La sèrie va començar el 7 d’abril de 1991. Malgrat que les primeres emissions eren especialment pensades pels amants dels ferrocarrils, va tenir tan bona rebuda per part del públic, que el programa va incrementar la seva durada. Des de 1994 va tenir un temps reservat de mitja hora. L’audiència és al voltant d’un milió d'espectadors

Viatges especials en tren. En ocasions s’organitzen viatges especials en tren ?usualment en trens històrics i tracció de vapor? tant a Alemanya com a fora. El material filmat produït en aquests viatges s’utilitza en els programes. Se n’han fet de més d’un dia de durada, per exemple: al Nord del cercle polar àrtic, a Anglaterra o a través dels Alps francesos, suissos, italians o austríacs o també als països veïns d’Alemanya, de l’anterior bloc de l’Est.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Ferrocarrils romàntics Català-Alemany 0000 2012-01-11 22:17:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.