Elinks

Garrick - Tricicle

Any:
2010
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Comèdia, Humor
Descripció:
DURADA: 1 hora, 21 minuts i 28 segons. - MIDA: 689 Megues (Versió SD) - 1,49 Gigues (Versió HD 720p)

Guió, direcció i producció: Tricicle Actors: Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans Direcció producció tècnica: Carlos Andrés Escenografia: Sebastià Brosa i Laura García

Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans es converteixen en "doctors de l'humor" en un espectacle per riure sense manies i sense excuses.

Amb l'espectacle "Garrick", el Tricicle tenia per objectiu fer riure sense manies i sense excuses. Volien aconseguir tantes rialles com poguessin, i aquesta voluntat, combinada amb la moda de la risoteràpia, els ha acabat convertint en "doctors de l'humor", uns especialistes que ens ofereixen una demostració sobre la fisiologia de l'humor, els diferents tipus de rialles i les tècniques bàsiques per provocar-les.

El nom de "Garrick" -un títol en principi estrany- té dues virtuts: la tercera és que segueix el costum que els seus espectacles acabin amb "ic", i la quarta és que fa referència a David Garrick, un cèlebre comediant anglès del segle XVIII a qui, segons diuen, els metges enviaven els seus pacients més deprimits perquè recuperessin les ganes de viure.

"Garrick" és un espectacle-conferència sobre la mecànica de l'humor, que permet al Tricicle desenvolupar diferents tècniques dramàtiques -algunes de les quals inèdites a la companyia- amb l'únic objectiu d'aconseguir que el públic experimenti en la seva pròpia carn els beneficis de riure.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 0 Garrick - Tricicle 2009 2011-12-29 14:05:52

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.