Elinks

2012, la profecia final

Any:
2011
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
DURADA: 51 minuts. - MIDA: 573 MB (Versió SD) . - MIDA: 1.14 Gb (Versió HD)

Direcció: Andreas Gutzeit l Johannes von Kalckreuth País: USA. Guió: Laurie K. Miller Producció: National Geographic Channel

El documental "2012: The Final Prophecy" acompanya un geòleg de la Universitat de Princeton, el doctor Adam Maloof, en la seva anàlisi científica actual de l'antiga predicció maia. L'especial segueix Maloof fins als antics temples maies del Yucatán, a Mèxic; entre les voltes arqueològiques de Dresden, a Alemanya, i fins al bell mig del Gran Desert d'Austràlia, a la recerca de la veritat. Amb una innovadora animació CGI i entrevistes especialitzades amb estudiosos dels camps de la geologia, l'antropologia i l'astronomia, els espectadors accediran a una explicació científica espectacular del que pot passar o no l'any 2012.

S'acabarà el món d'aquí uns mesos? el geòleg de la Universitat de Princeton, el doctor Adam Maloof, fa la seva anàlisi científica actual de l'antiga predicció maia. Els maies van vaticinar l'adveniment del cristianisme i la conquesta espanyola de l'Amèrica Central. Les profecies maies, escrites fa més de vuit-cents anys, van predir la Primera Guerra Mundial, l'ascens de Hitler i el tsunami de desembre del 2006, que va devastar el sud-est asiàtic. Doncs bé, els maies també presagien que d'aquí pocs anys, el 21 de desembre del 2012, una catàstrofe natural de proporcions mai vistes destrossarà la terra i provocarà l'extinció de la humanitat.

Les profecies maies van vaticinar l'adveniment del cristianisme i la conquesta espanyola de l'Amèrica Central. Van ser escrites fa més de vuit-cents anys i també van predir la Primera Guerra Mundial, l'ascens de Hitler i el tsunami de desembre del 2006, que va devastar el sud-est asiàtic. Doncs bé, els maies també presagien que d'aquí poc temps, el 21 de desembre del 2012, una catàstrofe natural de proporcions mai vistes destrossarà la terra i provocarà l'extinció de la humanitat.

I a mesura que s'apropa la data del 21 de desembre del 2012, les profecies maies atreuen cada vegada més l'atenció mundial. Al juliol del 2009 s'estrenava la nova superproducció de cinema catastròfic de Roland Emmerich. La cinta narra la història de la predicció maia i de com podria esdevenir-se la destrucció de la terra. Ara bé, aquestes profecies tenen cap validesa científica? O el codi maia no és res més que una gran idea per a una pel?lícula catastròfica?
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Versió SD 2011 2011-12-30 01:57:23
HDTV Versió HD 720p 0000 2012-05-21 01:23:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.