Elinks

La profecia d'Avinyó (La prophétie d'Avignon)

Any:
2007
Categories:
Sèrie, Minisèrie
Generes:
Misteri
Descripció:
DURADA: 50 minuts aprox. c/capítol. - MIDA: 600 megues aprox. s/capítol

DIRECCIÓ: David Delrieux AUTORS I GUIONISTES: Emmanuelle Rey-Magnan i Pascal Fontanille INTÈRPRETS: Marthe Keller (Dona Flores), Sophie Barjac (Dany Royal), Claude Gensac (Odette Esperanza), Louise Monot (Estelle Esperanza), Valeria Cavalli (Sandra Esperanza) i Bruno Madinier (David Perisse)

Des que era petita, l'Estelle Esperanza sent parlar el seu avi, en Louis, d'una profecia que revela el futur del món. De gran és conservadora adjunta del palau dels Papes. No creu en aquella "llegenda"... fins al dia que, amb en Louis, descobreix el tresor de Joan XXII, considerat el primer graó cap a la Profecia. L'endemà del descobriment troben mort en Louis. En veure's acusada de crims que no ha comès, l'Estelle no té cap altra alternativa que confiar en el seu avi i provar de resoldre aquell misteri.

Al primer capítol, al palau dels Papes d'Avinyó, el guàrdia de nit acaba la ronda. Tot d'una, sembla que els ulls d'una gàrgola adquireixen vida, i de la gola de l'animal de pedra s'escapa una esfera d'or que cau als peus del guàrdia. L'home se la queda, però al cap d'unes hores és atropellat per un cotxe i mor. Per a l'Estelle, conservadora adjunta del palau, aquest accident marca el començament d'un seguit de fets misteriosos que aparentment convergeixen en ella i en la seva família, els Esperanza.

Al segon capítol, com que està convençuda que el seu avi ha estat assassinat, l'Estelle avisa la policia. La comissària Anne Renard, al començament, es mostra escèptica, però acaba confirmant la hipòtesi de l'assassinat. En la festa en honor del descobriment del tresor de Joan XXII que se celebra al palau dels Papes, l'Estelle coincideix amb Olivier Royal, el cap d'obra que la va salvar quan es va ensorrar una paret al pati d'honor.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 La profecia d'Avinyó Completa!! 2007 2011-12-28 21:58:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.