Elinks

Concert. Harnoncourt dirigeix Smetana

Any:
0000
Categories:
Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 1 h 34 minuts. - MIDA: 0,99 GB

Des del Concertgebouw d’Amsterdam. Reial Orquestra del Concertgebouw Nikolaus Harnoncourt, director

Bedrich Smetana (1824-1884): La meva pàtria (Sis poemes simfònics)

Presentem una combinació musical ben interessant: La música de Smetana, el poema simfònic “La meva pàtria”, la direcció de Harnoncourt i una esplèndida interpretació de l’orquestra del Concertgebouw d’Amsterdam.

Bedrich Smetana va compondre l’obra “La meva pàtria” entre el 1874 i 1879. El cicle, en realitat, són sis poemes simfònics individuals que solen interpretar-se junts. Smetana, admirador de Wagner, usa el “leitmotiv” com a element musical unificador. Gràcies a una acolorida orquestració Smetana ens transporta amb cada un dels sis poemes a un paratge de la seva Bohèmia natal: un castell, boscos, muntanyes, una llegenda o, el més conegut de tots, el riu Moldava.

La sala des d'on es fa el concert, el Concertgebouw d’Amsterdam, està considerada una de les sales amb més bona acústica del món i la seva orquestra, un referent internacional. Nikolaus Harnoncourt, el fundador del Concentus Musicus de Viena, fa una autèntica creació del cicle de poemes simfònics "La meva pàtria", de Bedrich Smetana.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert. Harnoncourt dirigeix Smetana 0000 2011-12-16 01:50:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.