Elinks

Barcelona ciutat neutral

Any:
2011
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Drama, Guerra, Història, Romàntic
Descripció:
DURADA: 83 i 95 minuts . - MIDA: 925 megues i 1.03 G

PRODUCCIÓ: Televisió de Catalunya, Prodigius Cinema, Stopline Films i RTP amb la col·laboració de l'ICIC i de l'ICAA, 2011 DIRECCIÓ: Sònia Sanchez GUIÓ:Xesc Barceló i Mateu Adrover Productors executius de TVC : Cruz Rodríguez i Susanna Jiménez. Productor executiu Prodigius Cinema: Agustí Mezquida Director fotografia: Mario Montero MÚSICA: Arnau Bataller INTÈRPRETS: Bernat Quintana (Karl), Nausicaa Bonnin (Glòria), Diana Gómez (Maria), Jordi Pla (Cinto), Laura Aubert (Caterina), Ramon Pujol (Sebastià), Pep Anton Muñoz (Ricardo Vélez), Laura Conejero (Teresa), Pep Pla (Pere Estruch), Albert Pérez (Daniel) i Lita Claver (Malafiga)

Barcelona, agost de 1914. La Primera Guerra Mundial acaba d'esclatar quan un grup de joves coincideix al port de Barcelona amb la intenció d’agafar un vaixell que no salparà mai. Allí es coneixen el Karl i la Glòria, que comparteixen l’espera amb el Sebastià i la Caterina, un matrimoni de joves pagesos, el Cinto, un pillastre que no coneix límits, i la Maria que somia en triomfar al món de la revista. Karl és un jove arquitecte de bona família que intenta fugir d'una vida en la que se sent atrapat; Glòria, una sindicalista plena d'ideals. Aquella llarga nit naixerà una amistat que els posarà tots a prova i que els ha d'acompanyar en aquest temps turbulents. Pel Karl i la Glòria, a més, aquesta amistat obre la porta a un sentiment molt més profund, un amor que els sorprèn i sacseja els fonaments.

Aviat, però, els dos amants s'adonen dels obstacles a que s'enfronta la seva relació. Les diferències entre els móns que habiten i la hostilitat amb que es contemplen, sembla insalvable. El pare d'ell és un membre de la recentment creada Mancomunitat de Catalunya; el d'ella, un anarquista acusat d'atemptar l'ordre públic i sobre el que pesa una condemna a mort... Tot sembla conspirar contra el delicat equilibri que sosté aquella societat. El món sencer està canviant davant els ulls de tots, i el futur resta amagat sota un horitzó ben fosc.

En aquesta època inestable, marcada per les intrigues i la guerra a Europa, només els innocents i els enamorats gosen somiar en un futur i en una vida millor. Els nostres protagonistes s'atreveixen a fer-ho... només per acabar descobrint l'elevat preu de la felicitat a que aspiren.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Versió DVB Completa!! 2011 2011-11-29 18:07:26
HDTV 0 Versió HD 720p Completa!! 2011 2012-03-12 17:52:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.