Elinks

La Roma secreta

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
DURADA: 51 minuts. - MIDA: 845 MB DURADA: 56 minuts. - MIDA: 935 MB

Per desentranyar els secrets de la Ciutat Eterna i conèixer el seu estil de vida, la influència del qual és perceptible arreu del món, ens trobem amb quatre romans destacats. Tots ells tenen una cosa en comú: estan bojament enamorats de Roma, la seva ciutat natal o adoptiva.

Aquest doble documental ens demostra com, amb el pas de les diferents generacions, els romans han fusionat història i modernitat en el seu dia a dia. Ginevra, de 34 anys, és historiadora de l'art. Li encanta perdre's en els minúsculs carrers del nucli antic de la ciutat i topar amb tresors ocults.

Fulvio és un dels xefs italians més influents i sens dubte el més romà de tots. Guillermo és l'estilista de la casa de moda d'alta costura més emblemàtica de Roma: Gattinoni.

Stefano organitza viatges per tot Itàlia i més especialment a Roma. Un centenar de visitants és el que espera una de les famílies romanes de més tradició. Stefano s'encarrega de les visites, dels sopars i dels concerts en alguns esdeveniments excepcionals.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB La Roma secreta 0000 2011-11-04 00:45:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.