Elinks

La caixa Kovak (The Kovak Box)

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Ciència Ficció, Misteri, Thriller
Descripció:
DURADA: 1 hora 44 minuts. - MIDA: 1.01 G

Producció: Estudios Picasso i Castelao Productions amb coproducció de Future Films, 2007 Direcció: Daniel Monzón Guió: Daniel Monzón i Jorge Guerricaechevarría Fotografia: Carles Gusi Música: Roque Baños Intèrprets: Timothy Hutton (David), Lucía Jiménez (Silvia), David Kelly (Kovak), Gerogina Mackenzie (Jane), Gary Piquer (Jaume), Annette Badland (Kathy)

David Norton, un escriptor nord-americà de novel·les de ciència-ficció, és convidat a una paradisíaca illa del mediterrani per donar una conferència. Arriba fins allà amb la seva parella, que aquella mateixa nit accepta casar-se amb ell. A les poques hores, la seva promesa es tira per la finestra de l'hotel. Sembla un suïcidi, però no té cap sentit, almenys per a ell.

Tampoc res té sentit per a la Sílvia, una jove turista que ha sobreviscut al seu propi intent de suïcidi. La noia no recorda que li va passar però té molt clar una cosa: mai havia tingut la intenció de treure's la seva vida però, alguna cosa la va forçar a saltar des de un balcó en contra de la seva voluntat...L'escriptor intenta sortir de l'illa però no pot: algú roba el seu passaport a l'aeroport i en el seu lloc deixa un paper amb la paraula suïcidi. En aquest moment una persona es llança al buit davant dels seus ulls. És possible que alguna cosa o algú estigui forçant a la gent a que es tregui la vida?
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB La caixa Kovak 2006 2010-07-25 22:19:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.