Elinks

Precious (Precious: Based on the Novel Push by Sapphire)

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 109 minuts. - MIDA: 1,56 Gb

PAÍS: EE.UU. PRODUCCIÓ: Lee Daniels Entertainment DIRECCIÓ: Lee Daniels GUIÓ: Geoffrey Fletcher, Sapphire REPARTIMENT: Gabourey Sidibe, Mo'Nique, Paula Patton, Mariah Carey, Sherri Shepherd, Lenny Kravitz, Stephanie Andujar, Chyna Layne, Amina Robinson, Xosha Roquemore, Angelic Zambrana, Aunt Dot, Nealla Gordon, Grace Hightower, Barret Helms

CLASSIFICACIÓ: No recomanada pels menors de 18 anys

Claireece Precious Jones té 16 anys, és obesa i analfabeta i espera el seu segon fill del seu propi pare absent. Viu en Harlem, el regne dels invisibles, dels sense veu, amb la seva mare, una reclusa cruel que mira la televisió sense parar i la sotmet als més denigrants abusos.

Forçada a abandonar l'escola a causa del seu embaràs, la Precious acaba en un institut per a casos desesperats. I allà, en l'últim graó d'aquells que ja han baixat totes les escales, troba la senyoreta Rain, una mestra jove, combativa i radical a través de la qual Precious tindrà la possibilitat de recuperar la seva veu i la seva dignitat descobrint un nou món en el qual pot per fi expressar-se d'una manera que mai abans havia imaginat.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Precious 2009 2010-06-14 17:36:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.