Elinks

Dària (Daria)

Any:
1997
Categories:
Sèrie
Generes:
Animació, Comèdia, Drama
Descripció:
DURADA: 20 minuts. - MIDA: 190 megues c/capítol aprox.

Creador: Glenn Eichler Productor: MTV

La Dària té 16 anys i va a l'institut Lawndale. És una adolescent peculiar. La Dària és la reina del sarcasme, l'humor càustic personificat. Atreveix-te a entrar en el seu món i al·lucina! Qui diu que els joves no són crítics?

D'on ve la "Dària"? D'on ha sortit aquesta noia amb un humor tan càustic? Doncs bé, els orígens de la Dària els trobem en una altra sèrie de l'MTV, la mundialment coneguda "Beavis and Butt-Head". Per tant, aquesta sèrie d'animació és un "spin-off". Un "spin" què? Es diu que una sèrie és un "spin-off" quan el seu protagonista és un personatge secundari d'una altra sèrie d'èxit. Per exemple, la Dària Morgendorffer era una companya de classe d'en Beavis i en Butt-Head. Et sona?

Bé, un cop aclarits els orígens d'aquesta noia ens centrarem en l'argument de la sèrie. "Dària" ens mostra el món vist des del punt de vista d'una noia de 16 anys que està totalment en desacord amb tot el que l'envolta; els seus pares, la superficial de la seva germana, l'institut... I per mostrar aquest desacord amb el món en general, la "Dària" utilitza l'arma que més domina, la ironia.

"Dària" va debutar a la MTV l'any 1997 i l'èxit va ser tan aclaparador que la sèrie es va emetre durant cinc temporades. Però la reina del sarcasme no en va tenir prou amb la petita pantalla i aviat va arribar la pel·lícula: "Dària: Is It Fall Yet?".

Aquesta sèrie d'animació ha conquerit el públic de tots els països on s'ha emès, segur que la "Dària" no tardarà a seduir-te.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+TV 1 1a Temporada (VO+ Subtítols en català) 1997 2010-06-02 08:13:43
DVD 5 5a Temporada 2001 2023-10-24 22:56:00

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.