Elinks

10+2: El Gran Secret

Any:
2001
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana, Infantil
Generes:
Animació, Família, Fantasia
Descripció:
Durada: 84 minuts. - Mida: Mida: 834 MiB

Idiomes: Català-castellà.

Direcció: Miquel Pujol. Guió: Miquel Pujol. Producció: Acció. Música: Rudy Gnutti, Manel Gil. Intèrprets (veus): Mar Roca, Belén Roca, Fèlix Benito, Aurora García.

Tot era tranquil·litat a la vida del professor Aristòtil, el seu ajudant Infinit i els alumnes de l'escola de Numerolàndia abans de l'arribada de dos personatges que trencaran la seva rutina de forma inesperada. Un és l'entremaliada Mil·lèssima, una aspirant a tripulant de vaixell pirata molt decidida que arribarà a tenir una relació especial amb l'Infinit, encara que el seu caràcter sigui molt diferent. L'altre és la despòtica Zenòbia, la dona més odiosa de Numerolàndia i que els posarà a tots en greus problemes. Juntament amb altres personatges entranyables com el simpàtic Cu-cut, el carter, el doctor Mussol o el senyor Talp, cap de l'estació de tren, els protagonistes descobriran el sorprenent secret que amaga l'escola.

"10+2: El Gran Secret" és una pel·lícula d'aventures de dibuixos animats al més pur estil de Walt Disney, on s'hi pot trobar emoció, humor, amistat i també alguns moments d'intriga. El film compta a més amb una banda sonora de luxe, amb cançons expressament creades per a la pel·lícula i música instrumental interpretada per l'Orquestra Filarmònica de Praga i una big band de músics de Barcelona. Nominada als premis Goya en la secció d'animació, la pel·lícula està pendent ara de la seva distribució internacional i de la participació en uns quants festivals d'arreu del món.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD 10+2: El Gran Secret 2001 2010-03-19 15:39:27

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.