Elinks

Nadal amb ritme - diversos intèrprets

Any:
2008
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
És un recull de cançons relacionades amb les tradicions més significatives del cicle de festes nadalenques (el Tió, els Pastorets, el dia dels Innocents, l’Home dels Nassos, el Cap d’Any, els Reis d’Orient...). Iniciativa de Jaume Piquer, de l'Ajuntament de Girona. (Va per tu, company!)

La distribució d’aquest triple CD es fa amb la intenció de fer-lo arribar a totes aquelles institucions, entitats i empreses que utilitzen la música com a recurs per a les seves celebracions o activitats al carrer, i que vulguin gaudir i compartir aquest patrimoni cultural que evoluciona i s’enriqueix al llarg dels anys.

Hi trobareu cançons tradicionals i populars, i també algunes de no tan conegudes. N’hi ha d’arreu de l’àmbit lingüístic català, interpretades en estils musicals molt diversos (entre altres: Santi Arisa, Pau Riba, Al Tall, Música Nostra, Mesclat, Companyia Elèctrica Dharma, Lluís Llach, País de Xauxa, Toti Soler i Cinta Massip, De Calaix, Quico, el Celio i el Mut de Ferreries, UC, Gossos, La Locomotora Negra, l'Escolania de Montserrat, Ximo Caffarena, Rah-mon Roma, Gerard Quintana, Paco Muñoz, Josep Thió, Carraixet, Marc Parrot, Urbàlia Rurana, Càlic, Dijous Paella + Asstrio, Noè Rivas, Gertrudis + Joan Garriga, Cor Madrigal, Macedònia, Pep Poblet, Adrià Puntí...) perquè tothom pugui gaudir d’un Nadal amb alegria, amb tendresa i... AMB RITME.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
Nadal amb ritme - diversos intèrprets 2008 2009-12-25 09:57:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.