Elinks

L'Hostal Vermell (L'Auberge Rouge)

Any:
2007
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Crim
Descripció:
Durada: 95 minuts. - Mida: 1,24 GiB

Idiomes: Català-Francès

Gérard Krawczyk. País: França. Guió: Christian Clavier i Michel Delgado, basat en el guió de Jean Aurenche per la pel·lícula "L'Auberge Rouge" (1951) de Claude Autant-Lara.. Producció: Christian Fechner. Música: Alexandre Azaria. Fotografia: Gérard Stérin. Intèrprets: Josiane Balasko (Rose), Christian Clavier (Martin), Gérard Jugnot (pare Carnus), Jean-Baptiste Maunier (Octavio), Sylvie Joly (comtessa de Marcillac), Anne Girouard (Maria-Odile de Marcillac), François-Xavier Demaison (Simon Barbeuf), Fred Epaud (Violet), Juliette Lamboley (Mathilde), Urbain Cancelier (Philippe de Marcillac).

A finals del segle IXX, l'Hostal Vermell és una posada que espera pacientment l'arribada de nous clients. Des de fa diversos anys, els amos, Martin (Christian Clavier) i Rose (Josiane Balasko), ajudats pel seu maldestre fill adoptat, tenen per costum matar els hostes que viatgen sols per robar-los les seves pertinences.

Una nit, un nombrós grup de pas s'allotja a l'hostal, entre ells hi ha el pare Carnus (Gérard Jugnot). Rose decideix arreglar comptes amb Déu i demanar perdó pels seus pecats, de manera que confessa al pare Carnus seus sinistres costums, a més, també li explica que planegen acabar amb la vida de tots hostes nouvinguts. El pare Carnus haurà d'enginyar per alertar als seus companys sense violar el vot de secret de confessió.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD L'Hostal Vermell 2007 2009-11-04 16:03:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.