Elinks

Prospero's Books - Els llibres de Pròsper

Any:
1991
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Fantasia
Descripció:
Una peculiar i genial adaptació de Peter Greenaway de l'obra de teatre La tempesta de William Shakespeare. Una veritable obra d'art. Destaca la gegantesca actuació de John Gielgud. El veterà actor interpreta el paper de Pròsper que en un fons de somni o de follia, ens explica la història de la seva venjança, tot encarnant la resta dels personatges.

Pròsper havia estat el duc de Milà i ara ja fa anys que sols és un savi desterrat dels seus dominis pel seu germà (Antoni). Habita una illa solitària i estranya amb la companyia dels seus llibres, de la seva filla (Miranda) i de dos esclaus del món dels esperits, però és un màgic amb grans poders.

El rei de Nàpols i el seu fill (Ferran), amb Antoni i tota la cort, víctimes d'un naufragi provocat per les arts fetilleres de Pròsper, arriben a l'illa. Ferran hi arriba sol, cregut que tots els altres són morts. Es troba amb Miranda i s'enamoren.

Mentrestant Antoni vol convèncer el germà del rei de Nàpols per traïr-lo i prendre-li el regne, com va fer ell mateix amb Pròsper.

El savi fa saber al rei de Nàpols el complot contra ell i li retorna Ferran. A la fi Ferran i Miranda es casen i tots tornen a casa, restaurats els antics drets.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB+DVD Prospero's Books - Els llibres de Pròsper 1991 2009-09-17 00:28:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.