Elinks

Prepara't per a la TDT

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Notícies, Tecnologia
Descripció:
Durada: 6 minuts. - Mida: 74 Megues capítol.

"Prepara't per a la TDT" és una sèrie de Televisió de Catalunya que vol acostar la televisió digital terrestre a l'usuari, facilitar-li l'adquisició de coneixements al voltant d'aquesta nova tecnologia digital i ajudar-lo de forma pràctica i amena a adaptar-s'hi tècnicament.

"Prepara't per a la TDT" consta de 15 programes de 5 minuts de durada que s'emetran diàriament per primer cop just abans de la fase inicial de l'apagada analògica, el 30 de juny. Com a continguts fonamentals, cada programa té una part de ficció, un reportatge i un resum de conceptes, tot ben amanit amb una bona dosi de sentit de l'humor des del principi fins al final del programa, sobretot al final.

En Pau, a qui la televisió ha encarregat una sèrie sobre la TDT, condueix els reportatges i ens ensenya tot el que va descobrint de la televisió digital terrestre a través dels seus comentaris i de la veu dels especialistes i dels usuaris que entrevista: què és, què cal fer perquè arribi a casa, quines possibilitats s'obren per a la televisió a partir del senyal digital...

Però, per sort o per desgràcia, en Pau no està sol. Sense que hi hagi cap explicació coherent, al Pau li ha aparegut un "alter ego" que s'anomena a si mateix Pau-e, una mena de consciència digital que el persegueix amb l'excusa d'ajudar-lo i que s'ha instal·lat a casa seva ?amb els problemes de convivència que això comporta?. Com que el Pau-e és virtual, apareix i desapareix quan vol, i de vegades fa posar malalt dels nervis el Pau, sobretot quan li dóna consells sobre el que ha de fer per saber més coses de la TDT.

Fins que hi hagi l'apagada analògica, el 3 d'abril del 2010, el Pau i el Pau-e estan condemnats a treballar junts i a fer-se costat; tot sigui per la TDT. Si navegueu per la pàgina web veureu que, a més del programa "Prepara't per a la TDT", hi ha un munt de vídeos que informen i sorprenen.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Prepara't per a la TDT Completa!! 2009 2009-06-18 15:05:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.