Elinks

L'Abella Maia (Mitsubachi Māya no Boken)

Any:
1975
Categories:
Sèrie, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Comèdia, Família, Fantasia
Descripció:
Arriba al Club Super3 un dels personatges animats més inquiets! Un insecte esbojarrat que fa uns 20 anys va arrasar i que ara se't presenta parlant en català al Club Super3! Prepara't per riure amb la Maia, en Willi i la resta del rusc!

La Maia és una abella molt petita, però, caram, que eixerida! La curiositat que té per conèixer totes les coses que l'envolten li farà viure un munt de situacions emocionants i, sovint, perilloses. Apunta't a volar amb la Maia i convida-hi els teus pares: ja veuràs com et segueixen!!!

La petita Maia, acompanyada del seu inseparable amic Willi (una altra abella), la senyoreta Kassandra (la seva mestra, també abella), en Flip (una llagosta), la Tecla (una aranya) i molts altres personatges compartiran moltes aventures. Tot començarà amb l'interès que la petita protagonista sentirà per explorar el món del seu entorn el dia que abandoni l'eixam.

Cada capítol de la sèrie, basada en un clàssic de Waldemar Bonsels i creada per l'artista Marty Murphy, dura 30 minuts i se n'emetran un total de 104.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 1975 2009-03-29 10:02:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.