Elinks

Concert - Clàssica - Concerts

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Música
Descripció:
El programa "Clàssica" del 33 ha obert la finestra i hi ha deixat entrar aire fresc i l'energia de la música! Transmet emocions, busca la diversitat de continguts i ens transporta a la platea dels millors auditoris del món: Musikverein de Viena, Philharmonie de Berlin, Palau de la Música Catalana de Barcelona...

Clàssica ha iniciat una nova etapa amb una estètica molt actual. Les presentacions dels concerts es duen a terme en espais d'art contemporani ?museus i exposicions temporals?, on les arts plàstiques fan costat a la música, on conviuen la pintura, l'escultura, l'arquitectura i la música, on es reflecteix la interrelació de les arts.

En aquesta nova etapa, la presentació del programa i dels concerts va a càrrec d'Ariadna Rodríguez Cima, una jove violinista que ajuda a entendre els secrets de la música des de la perspectiva de la seva professió i de la seva joventut. Ella dona les pistes per entendre i apreciar les obres, els compositors i els intèrprets.

L'objectiu de Clàssica és parlar de música, oferir bons concerts i fer que els espectadors puguin fruir d'aquesta música.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Clàssica - Concerts 2009 2009-03-22 18:00:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.