Elinks

Danny The Dog

Any:
2005
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Drama
Descripció:
Durada: 103 minuts. - Mida: Mida: 861 MiB.

Direcció: Louis Leterrier. País: França, EUA, Regne Unit i Xina. Guió: Luc Besson. Producció: Luc Besson, Jet Li y Steve Chasman. Música: Massive Attack. Fotografia: Pierre Morel. Intèrprets: Jet Li (Danny), Morgan Freeman (Sam), Bob Hoskins (Bart), Kerry Condon (Victoria), Michael Jenn (Wyeth), Vincent Regan (Raffles), Dylan Brown (Lefty), Tamer Hassan (Georgie), Carole Ann Wilson (Maddy), Jaclyn Tze Wey (Mare d'en Danny).

Des del moment en què Bart arrenca a Danny dels braços de la seva mare, aquest és tractat i educat com un gos salvatge. Es converteix així en una arma letal que obeeix a la primera ordre i ataca sense dubtar-ho.

Apartat del món, Danny no té altra elecció que acceptar aquesta existència de bèstia, fins que un dia per casualitat, coneix Sam, un cec que es guanya la vida afinant pianos. Sam i la seva fillastra, Victoria, seran els encarregats de mostrar a Danny aquest desconegut aspecte humà que fins aleshores tenia prohibit.

Per la seva banda, Danny va a intentar ser ell mateix i conèixer els secrets del seu passat, escapar de les seves contradiccions i enfrontar-se a una nova vida. A aquesta difícil tasca se suma la missió de protegir a aquells que han arribat a convertir-se en la seva família. Aquest serà el seu últim combat, però també el més perillós.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Danny The Dog 2005 2009-03-18 16:19:35

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.