Elinks

Fadapaca

Any:
2008
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, Infantil
Generes:
Animació, Família, Fantasia, Entrevista, Humor
Descripció:
Mida: 220 MiB/capítol, 20 minuts/capítol (aproximadament)

El "MiC3" estrena "Fadapaca" el dilluns 22, a les 8.00. Es tracta d'una ambiciosa coproducció de TVC amb 13 episodis, que combina la imatge real amb l'animació. 'Fadapaca' és una sèrie infantil creada i dirigida per Joana Bonet. Consta de 13 capítols de 20 minuts i suposa el debut del dissenyador Jordi Labanda en el món de l'animació. Amb el seu traç característic, Labanda dóna forma a un imaginari tan peculiar i carismàtic com la protagonista de la sèrie, la Fadapaca: una fada avorrida de viure en un món de color de rosa que vol infiltrar-se a la Terra com una nena entre les nenes.

'Fadapaca' és una revisió dels contes de fades tradicionals que vol anar més enllà dels tòpics i que apel·la a la intel·ligència i a la picardia dels més petits, sense oblidar l'humor i l'entreteniment. Cada capítol inclou la visita d'un personatge conegut per l'audiència, com ara l'Albert Om, el Frank Rijkaard, l'Helena Garcia-Melero, el Gerard Quintana, la Judit Mascó i el Sergi Arola, entre altres.

Enviada en una missió especial per descobrir per què els humans ja no creuen en la màgia, la Fadapaca coneixerà la Lluna, una nena responsable i carinyosa amb qui haurà de plantar cara als Terratrèmols, enemics de la fantasia i còmplices de l'avorriment. La Lluna li ensenyarà a la Fadapaca les regles que se segueixen a la Terra.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Fadapaca Completa!! 2008 2008-12-27 12:03:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.