Documentals

L'últim drac

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1335 kbps, 704x400, Qf: 0,190 – 56% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català) - MP3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (VO)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
L'últim drac
Durada: 1 h 39 minuts. - Mida: 1,08 GB

Les criatures mítiques tornen a la vida a "Dragones: Una fantasía hecha realidad", un programa de Discovery Channel que presenta una imatge inèdita i fins ara desconeguda de l'increïble món dels dracs. Al llarg de la història, l'home s'ha sentit atret i fascinat pel món dels dracs, unes criatures que han estat sempre presents en els mites i les llegendes de gairebé totes les cultures del món. Els asteques, els esquimals inuit i les tradicionals i mil?lenàries dinasties xineses creien en l'existència d'aquests animals tan particulars.

Treballant amb equips de producció de tot el món i col?laborant amb científics, especialistes en la matèria i experts en animació, "Dragones: Una fantasía hecha realidad" combina llegendes i dades científiques reals per fer possible que els dracs de les nostres fantasies prenguin vida. "Dragones: Una fantasía hecha realidad" és un programa que intenta imaginar els dracs com a animals de la vida real. Mitjançant imatges animades generades per ordinador, creades per la mateixa companyia encarregada de les criatures de les pel?lícules de Harry Potter i dels animals prehistòrics dels especials de Discovery Channel "Paseando con dinosaurios" i "Caminando con criaturas prehistóricas", els teleespectadors aconsegueixen contemplar una perspectiva inèdita i fins ara desconeguda del món dels dracs.

L'especial també explica com, a través del temps i en diversos llocs del planeta, aquests animals haurien pogut evolucionar en diverses espècies que es van veure obligades a adaptar les seves qualitats físiques i el seu comportament a les condicions mediambientals. En aquest reportatge, els dracs troben parella, cuiden les seves cries, protegeixen el seu territori i lluiten per sobreviure davant l'amenaça de l'home. El drac va ser realment un animal com tants altres de la història? Potser la resposta és "sí".
ed2k lopere 801 2013-09-19 00:41:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.