Documentals

Els camins més perillosos per anar a l'escola (The most dangerous ways to school)

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 48 minuts. - Mida: 545 MB (Versió SD). - MIDA: 1.43 G (Versió HD 720P)

Davant de les condicions més extremes, els nens d'aquesta sèrie han de caminar, grimpar o remar en el seu camí a l'escola. En fer-ho, no temen, ni el fred ni el terreny perillós. Han de superar les inundacions i enfrontar-se als animals salvatges. I, no obstant, tenen un sol objectiu a la vista: una vida millor. Però el camí cap a aquest objectiu és una barreja impressionant d'aventura i perill. Aquests nens tenen el camí a l'escola més espectacular i més perillós del món; i de vegades també el més bonic...

Aquesta sèrie ens captiva a través d'una barreja única, d'un paisatge impressionant, una enorme lluita i perill, juntament amb la curiositat infantil i la felicitat. La rutina de cada dia es troba amb el que és espectacular.

Per a la majoria, anar a l'escola és només una rutina; però per a aquests nens, pot ser un repte brutal. El difícil - sovint perillós - camí a l'escola, mostra el que algunes persones estan disposades a superar, amb l'esperança d'una vida millor. Enmig de la natura impressionant per un costat i els reptes amb els quals han d'enfrontar-se els nens per l'altre, es fa singularment evident la importància que té l'oportunitat de l'educació per a tantes persones en el món.

La sèrie acompanyarà els nens en edat escolar en alguns dels llocs més remots del món; L'Himàlaia, Kenya, Nepal, Oymyakon a Rússia i Perú; començant pel seu entorn de vida i continuant pel camí a l'escola fins que arriben al seu objectiu. Portarà als espectadors a una aventura que alguns creuen gairebé impossible, arribar a les seves destinacions, en la qual els estudiants naveguen per l'estret sender entre la supervivència i la set de coneixement.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Versió SD 0000 2014-06-02 21:24:50
HDTV 0 Versió HD 720p 0000 2014-06-04 01:06:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.