Documentals

Anníbal

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Drama, Guerra, Història
Descripció:
Durada: 48 i 46 minuts. - Mida: 424 i 411 MB

En una combinació de drama immersiu, les investigacions històriques més recents i CGI, Anníbal Barca reviu a escala èpica. Pública i privada, imponent i descarnada, vet aquí la increïble crònica d'un dels principals herois militars que ha conegut el món.

200 anys abans del naixement de Crist. Roma és la superpotència pròspera del món antic. Cada conquesta fa créixer l'imperi. Ningú no pot barrar-li el pas. Només un home està destinat a desafiar Roma. Un home que ha jurat venjar les injúries que ha patit el seu poble, Cartago, al nord d'Àfrica, l'imperi que governava la Mediterrània abans que Roma el destronés; un home amb un odi patològic per Roma que no coneix límits. Clama venjança i res no serà capaç d'aturar-lo.

Des del seu exili a Espanya, el jove de 26 anys Anníbal Barca va ser el cervell del que possiblement va representar el moviment militar més audaç de la història. Amb 40.000 soldats i 37 elefants, va marxar 2.414 quilòmetres des d'Espanya, passant pels Pirineus agrests i endinsant-se en les terres salvatges de la Gàl?lia francesa, travessant el Roine furiós i, finalment, penetrant en els aterridors ports dels Alps recoberts de neu per reptar l'enemic en el seu propi territori, una empresa tan temerària que molt pocs es pensaven que fos possible. La campanya que va venir a continuació va ser tan brutal, tan violenta, tan salvatge, que s'allunya de qualsevol creença. Anníbal va destruir el mite romà de la invencibilitat tot derrotant la gran nació i el colossal exèrcit no només una vegada, sinó tres, i l'última va ser la més aclaparadora i terrible que ha encaixat mai Roma. Després, el cabdill va cavalcar, sense trobar cap obstacle, fins a les portes de la gran ciutat i va fustigar l'enemic, que es recollia espaordit. Anníbal Barca es va quedar a un pas d'arrasar Roma, el seu enemic número u.

Tanmateix, no estem davant d'una simple narració de grandesa i espectacle, sinó que entra també en el terreny emocional. Els pensaments quotidians i les accions del món d'Anníbal s'encarnen a través d'una combinació de drama immersiu, les investigacions històriques més recents i CGI; des de les dificultats diàries que va haver de superar el seu exèrcit en el viatge a través del riu Roine i les muntanyes dels Alps, fins a la furibunda rivalitat personal i finalment destructiva que mantenia amb Escipió Africà, l'únic home que va aconseguir vèncer l'heroi cartaginès.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Anníbal Completa!! 0000 2014-02-09 14:11:35

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.