Documentals

L'últim drac

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història, Tecnologia
Descripció:
Durada: 1 h 39 minuts. - Mida: 1,08 GB

Les criatures mítiques tornen a la vida a "Dragones: Una fantasía hecha realidad", un programa de Discovery Channel que presenta una imatge inèdita i fins ara desconeguda de l'increïble món dels dracs. Al llarg de la història, l'home s'ha sentit atret i fascinat pel món dels dracs, unes criatures que han estat sempre presents en els mites i les llegendes de gairebé totes les cultures del món. Els asteques, els esquimals inuit i les tradicionals i mil?lenàries dinasties xineses creien en l'existència d'aquests animals tan particulars.

Treballant amb equips de producció de tot el món i col?laborant amb científics, especialistes en la matèria i experts en animació, "Dragones: Una fantasía hecha realidad" combina llegendes i dades científiques reals per fer possible que els dracs de les nostres fantasies prenguin vida. "Dragones: Una fantasía hecha realidad" és un programa que intenta imaginar els dracs com a animals de la vida real. Mitjançant imatges animades generades per ordinador, creades per la mateixa companyia encarregada de les criatures de les pel?lícules de Harry Potter i dels animals prehistòrics dels especials de Discovery Channel "Paseando con dinosaurios" i "Caminando con criaturas prehistóricas", els teleespectadors aconsegueixen contemplar una perspectiva inèdita i fins ara desconeguda del món dels dracs.

L'especial també explica com, a través del temps i en diversos llocs del planeta, aquests animals haurien pogut evolucionar en diverses espècies que es van veure obligades a adaptar les seves qualitats físiques i el seu comportament a les condicions mediambientals. En aquest reportatge, els dracs troben parella, cuiden les seves cries, protegeixen el seu territori i lluiten per sobreviure davant l'amenaça de l'home. El drac va ser realment un animal com tants altres de la història? Potser la resposta és "sí".
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB L'últim drac 0000 2013-09-19 00:41:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.