Documentals

Mons antics (Ancient Worlds)

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 52 minuts. - Mida: 578 MB c/capítol aprox.

"Mons antics" és una minisèrie de sis capítols, un viatge fascinant de descobriment des del naixement de les primeres ciutats a través del desenvolupament del comerç, la guerra, l'escriptura, la religió i la reialesa, fins els poderosos imperis que lluitaven per la supremacia en els primers enfrontaments de la civilització. Amb filmació extensa a l'Iraq, Síria, Turquia, Àfrica del Nord, Egipte, Pakistan i Europa, i entrevistes amb eminents historiadors, experts i arqueòlegs, la sèrie explora els orígens d'una de les innovacions més profundes en la nostra història humana - la civilització - començant amb la creació de les primeres ciutats a Mesopotàmia fins la caiguda de l'Imperi Romà.

"Mons antics" tracta de persones i llocs, de la política i l'economia, l'art i la guerra, el comerç i la tecnologia. Per sobre de tot, és la història del naixement dolorós i el creixement difícil d'una idea radical que va ser jutjada primer i provada fa uns 6000 anys, i amb la qual encara lluitem avui dia; la civilització. La civilització no ha vingut fàcilment. És una cosa que hem hagut de lluitar molt per aconseguir i encara més per mantenir, i les majors amenaces contra ella provenen dels nostres propis talents per a la destrucció.

Quan parlem sobre el món antic, tendim a pensar en els objectes rars i exòtics o les restes monumentals de l'arquitectura èpica, però aquestes són només les closques buides que es van quedar enrere quan la marea de la història va tornar. Les criatures vivents, les civilitzacions, que una vegada van habitar aquestes closques eren poques vegades, si ho havien estat mai, estàtiques. Eren dinàmiques, caòtiques i sempre amenaçaven amb sortir de control, perquè la civilització es basa en una idea improbable; que els estrangers puguin viure i treballar junts en densos entorns urbans, forjant noves aliances que reemplacin els vincles naturals de la família, clan o tribu . És una idea amb la qual encara estem arribant a un consens en l'actualitat, però una de les millors maneres d'entendre els desafiaments que hi estan involucrats és veure com els nostres avantpassats els van abordar per primera vegada.

Des de l'antic Iraq fins la Roma imperial, "Mons antics" examina la manera com els nostres avantpassats van lluitar amb les palanques de la religió i la política, l'art i la cultura, la guerra i la diplomàcia, la tecnologia i el comerç amb la finalitat de mantenir la complexa maquinària de les seves civilitzacions funcionant. Les seves idees i punts cecs, els seus avenços i carrerons sense sortida, els seus triomfs i desastres, són les fites en el llarg i sinuós camí que condueix directament des del seu món antic fins el nostre món modern.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Mons antics Completa!! 0000 2013-03-11 02:17:15

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.