Documentals

Reines del pop (Queens of Pop)

Any:
2011
Categories:
Sèrie, Documental, Minisèrie, Altres
Generes:
Biografia, Música
Descripció:
Estrenem "Reines del pop", una sèrie de 4 capítols 10 capítols dedicada a algunes de les grans estrelles femenines de la música popular moderna: Diana Ross, Donna Summer, Debbie Harry, Madonna, Mariah Carey, Britney Spears, Beyoncé i Lady Gaga.

Els primers capítols de la sèrie estan dedicats a dues cantants que van regnar al llarg dels anys seixanta i setanta. Primer, al capdavant de The Supremes, i després en solitari, la cantant de soul Diana Ross va conquerir el públic blanc amb una versió molt sofisticada de la música negra. I una dècada més tard, una altra cantant negra, Donna Summer, es posava en mans d'un productor alemany, Giorgio Moroder, per convertir-se en una icona sexual i en la perfecta diva de la música disco.

Són les veus femenines més famoses del pop. Les reines de les llistes d'èxits. Figures icòniques que van més enllà de les cançons que canten. Cadascuna d'elles definex un moment de la història de la música popular moderna. Cada programa està dedicat a dues una d'aquestes cantants.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Reines del pop 2011 2012-06-01 00:33:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.