Documentals

El restaurant xinès més gran del món

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Documental
Descripció:
DURADA: 29 minuts. - MIDA: 340 MB

El restaurant Llac Occidental és l’escenari de la major part d’aquest documental. Antigues tradicions i nova economia es donen la mà en aquesta exploració de la Xina moderna. Al nucli de la història hi trobem la propietària del restaurant, la imparable senyora Qin: una astuta i perspicaç dona de negocis, divorciada i membre pragmàtica del Partit Comunista xinès. La senyora Qin és una representant destacada de la nova economia, de la nova vida a la Xina.

Aquest vertiginós documental aglutina i retrata un ampli espectre de fenòmens propis del restaurant i també dels que es generen en la seva òrbita: la cuina, el servei, els proveïdors, la propietària i la seva forta personalitat, el seu flamant i nou marit, els empleats, la família d’algun d’aquests, els esdeveniments al restaurant, la clientela. El documental ens sorprèn amb el retrat de tots aquests aspectes i al mateix temps també ens atrapa pel fet de ser un acostament ben curiós a la gastronomia tradicional a gran escala.

A més, molts dels esdeveniments més importants de la vida d´’un xinès se celebren al Llac Occidental i és a través d’aquestes celebracions ? el casament d’un promotor immobiliari ric i la seva companya, extreballadora del restaurant, o la festa d’aniversari d’una àvia ? que el documental també aprofundeix en les lluites personals i també en les grans esperances dels xinesos d’avui en dia.

Amb tot, entre el festival alimentari i exòtic xinès i les proclames de motivació cantades pels mateixos membres del personal, “El restaurant xinès més gran del món” ens planteja, sobretot, alguns interrogants: en aquesta nova Xina, abundant i ambiciosa, qui prospera i qui és abandonat pel sistema?
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 El restaurant xinès més gran del món Completa!! 0000 2011-09-18 23:57:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.