Altres

I demà què, senyora Pobert? Josep Lluís Sotorra

Any:
1989
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Eròtic
Descripció:
Autor: Josep Lluís Sotorra Títol: I demà què, senyora Pobert? Any de publicació:1989 Idioma original: català Gènere: Novel·la eròtica Edició: Calamanga Data d’edició: 10.12.2013 Pàgines: 192 Versió: 1.0

«... és un producte en forma de crema que manté les mamil·les erectes. -Apliqui-l’hi... La senyora començà a arrodonir-les amb els capcirons dels dits; jo vaig acostar-hi el meu amb un granet de crema. ‘Quin mugronàs!’, vaig pensar. La Brigitte se sobresaltà i volia instintivament enretirar-se. Vaig bufar-li les mamelles i es tibaren encara més, aurèola i tot. Va deixar anar un crit i va intentar tapar-se-les amb les mans, però la senyora li ho va prohibir agafant-les-hi. -Produeix el mateix efecte que si el mantingués a punt de congelació -em vaig explicar.»

Ell vol ser escriptor però fa de representant d’uns productes peculiars. Ella és la senyora, però no ho és. La noia és la criada, però tampoc no ho és. A tot això hi ha la Istar que treballa en el telèfon eròtic, que no és la Istar que treballa d’empresària ni l’altra Istar. La Carme no ho ha fet mai davant d’altres, però ho haurà de fer. I ell, que feia molt que no practicava i mare meva com practica ara!
Font Format Nom Idioma Any Afegit
I demà què, senyora Pobert? Josep Lluís Sotorra 1989 2015-03-31 00:03:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.